COMPARTEIX

Com cada dissabte, el TRESC col·labora amb el programa 'Tot és Comèdia' de SER Catalunya amb Màxim Castillo. En aquesta ocasió, Pepe Zapata, director del TRESC, et recomana la visita al primer festival de música consciente: el Thinking Music Festival!

Des del TRESC estem més conscienciats que mai de la importància de la diversitat global i en aquest cas ho fem a partir de sons d'espècies protegides i vulnerables com el Llop (Canis lupus signatus) i el Ferreret (Alytes muletensis), un petit gripau endèmic de Mallorca. Però us preguntareu: Què té això a veure amb la cultura i les recomanacions artístiques a les quals us tenim acostumats? Doncs perquè el pròxim dijous 11 de maig, a les 18:30h a l'Antiga Fàbrica Damm de Barcelona, se celebra la primera edició del Thinking Music Festival.

Una proposta impulsada per Thinking Mu, la marca de roba sostenible barcelonesa que aposta per la producció ètica i la ‘slow fashion’ i per Sound Earth Legacy, la plataforma que té com a missió gravar els sons de la naturalesa perquè els artistes aprofitin per crear cançons úniques a partir d'ells. De fet, el festival portarà a presentar les cançons dels 5 artistes guanyadors del concurs Thinking Músic Challenge: Andre Radtke, Ephemere, Nir, Miguel Molina + Gorka López i Newday/Same Feeling. A més, la DJ argentina, Sonido Tupinamba ,serà l'encarregada d'obrir i ambientar el festival amb una sessió eclèctica dels sons més ballables del disco, el funk i el house.

I finalment, posaran la cirereta les seves ambaixadores Tarta Relena, el grup de moda que elles mateixes, defineixen com una banda de folk tronat i gregorià progressiu i que et portaran un concert que va des de la tradició del folk fins a la modernitat de l'electrònica, però que sempre recullen la tradició musical de la Mediterrània.

Tot això el dijous vinent i amb entrades a 10 euros, amb dues consumicions incloses! Vine a gaudir de Thinking Músic Festival i suma't a aquesta innovadora aposta pel talent emergent i el foment de la creació musical sensibilitzada.


per  Adrià Carrillo

ÚLTIMS ARTICLES