COMPARTEIX

Després de l'èxit de l'edició del 2022, que va aplegar més de 122.000 assistents, torna el festival Sónar. Ho fa celebrant seu 30è aniversari amb una espectacular programació que farà vibrar els amants de la música electrònica més trencadora. Et presentem els artistes i espectacles imprescindibles que podràs gaudir en el festival internacional de música electrònica més important del món els dies 15, 16 i 17 de juny!

El festival es dividirà en tres seccions, la primera Sónar de Nit, que acollirà a la Fira Gran Via de l'Hospitalet de Llobregat a alguns dels artistes més aclamats i potents del moment. El plat més fort és la tornada d'Aphex Twin, després de quatre anys d’inactivitat. Un dels artistes més seguits pel públic i que capitanejarà el 30è aniversari amb un nou espectacle audiovisual que no deixarà a ningú indiferent. I això no és tot, també podràs gaudir d’una oportunitat única per veure un espectacle com cap altre al planeta, parlem de la viral mega-producció en 3D d'Eric Prydz, titulada Holo, on es projecten hologrames sobre el públic, amb música electrònica envoltant i simfònica. A més, també seran presents DJs tan importants com Amelie Lens, Peggy Gou, Solomun i Richie Hawtin.

Aquest any el programa és clarament festiu i destaquen noms tan sonats com la icona urban del moment, la catalana Bad Gyal que es donarà un altre bany de masses després d’omplir el Palau Sant Jordi fa uns mesos. En aquesta ocasió ho farà per primera vegada a casa i Sónar de Nit, amb molts dels temes del seu imminent àlbum. La Zowi, Samantha Hudson, Orslok Rusowsky s'encarregaran d'animar encara més la jornada, que també comptarà amb noms sonats del pop urbà com el d'Alizzz Little Simz.

Sónar de Dia, que tindrà lloc a la Fira Montjuïc de Barcelona, disposarà més de 70 activitats repartides en cinc escenaris i diversos espais, i tindrà noms tan interessants com Black Coffee, una de les figures del clubbing mundial, i caps de cartell com The Blessed Madonna, Eliza Rose, Horse Meat Disco x Prosumer i Leïti entre moltíssims artistes més que valen la pena descobrir en persona!

I, en últim lloc, Sónar + D, la secció imperdible per aquells que volen una mica més, una recopilació de propostes musicals avantguardistes amb un gran component visual i tecnològic. Sent l'espai de trobada internacional entre l'art, la ciència, i cultura que explora i imagina el futur. Oferirà 130 activitats que se centraran en l'impacte de la intel·ligència artificial en l'art. Entre les propostes destaquen les “talks” amb l'artista visual Weirdcore i la del productor Elijah, destacant també la de l'experta en ètica robòtica Kate Darling.

Aquesta edició que celebra els 30 anys del Festival Sónar és sense cap mena de dubtes una de les més potents i innovadores. Amb espectacles per a tots els gustos i d'un atractiu poc vist, no et pots perdre aquesta jornada de tres dies i dues nits amb més de 100 shows i repleta d'activitats. Gaudeix dels artistes més consolidats del panorama i les noves figures emergents aprofitant el nostre 30% exclusiu, és una oportunitat d'or! 

 

 

De debò t'ho perdràs? Aconsegueix les teves entrades aquí!

 

per  Adrià Carrillo

ÚLTIMS ARTICLES