COMPARTEIX

Recomanacions
12 D’ABRIL DEL 2023 per TRESC

Sortegem packs de marxandatge que inclouen una samarreta, una gymbag i una gorra oficials de Sónar. Demostra que ets el que més en sap del Festival responent aquest #QuizTRESC i omple el formulari a continuació!

 

 

 

 

 

Bases legals del sorteig

Podràs participar en aquest sorteig fins al dilluns 10 de juny a les 23.59h. Aquest mateix dia farem un sorteig entre tots els participants que hagin completat el quiz i s'assignaran els guanyadors dels packs de marxandatge.

Avisarem els guanyadors a través de correu electrònic amb les indicacions per gaudir de l'entrada. Per poder accedir al premi, en cas de no ser soci o soci plus, caldrà que l'usuari guanyador es faci soci del TRESC i acrediti que el pagament s'ha fet efectiu abans de la setmana de l'1 de juliol. 

El premi no es podrà canviar i en cas que al guanyador no li sigui possible de gaudir-ne, s'entendrà que hi renuncia.

Les dades personals que ens faciliteu es tractaran com s'indica en la política de protecció de dades del Club Català de Cultura, S.L. 

La participació en el sorteig és voluntària i implica l'acceptació d'aquestes bases, i del criteri del TRESC pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del sorteig i de l'elecció dels guanyadors. 

 


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES