COMPARTEIX

article
26 DE MARÇ DEL 2023 per Meritxell Enrich

Encara no has vist l’espectacle del qual tothom parla? ‘Nada es impossible. Broadway Edition’ es pot veure al Teatre Victòria fins al diumenge 23 d’abril, abans que Antonio Díaz, El Mago Pop, marxi de gira internacional a els Estats Units. Un espectacle amb il·lusions inèdites, jocs mai vistos i una posada en escena d’última generació que ja ha deixat sense paraules a més de 2,8 milions d’espectadors i que l’any 2020 es va convertir en l’espectacle més vist del món.

Antonio Díaz, l’il·lusionista europeu més taquiller del món, emprèn el vol cap a Broadway amb aquest espectacle de gran format. Un viatge programat el juliol del 2020, però que es va haver de posposar pel tancament dels teatres arran de la pandèmia. Tres anys després,  el somni de El Mago Pop es fa realitat i fa el pas definitiu a la seva internacionalització. Serà la primera producció nacional de gran format que tindrà residència fixa en un teatre de Broadway convertint a Antonio Díaz en l’il·lusionista més jove en actuar a la meca mundial de les arts escèniques.

 

 

‘Nothing is imposible’ es podrà veure a partir del 17 d’agost, i durant cinc setmanes, a l’històric i emblemàtic Ethel Barrymore Teather de Nova York. Un teatre de més de mil localitats ubicat al cor de Broadway i en el qual han actuat estrelles com Marlon Brando, Katharine Hepburn o Sigourney Weaver, entre altres. S’hi ha representat gairebé 100 espectacles i destaquen títols com ‘Moby Dick’, ‘Un tranvía llamado deseo’, ‘Cyrano de Bergerac’, ‘Macbeth’ o ‘Salomé’. Un nou hit a la seva imparable carrera internacional i un pas més en el seu objectiu de portar el millor espectacle de màgia a tots els racons del planeta. Les entrades per ‘Nothing is imposible’ a Broadway ja estan a la venda.

I per si això no fos prou, Antonio Díaz també ha anunciat la seva compra d’un teatre als Estats Units concretament a Branson, Missouri. La nova ‘base d’operacions’ a Amèrica ha estat batejada amb el nom: Branson Magic Theater by Antonio Díaz, El Mago Pop. Un teatre amb 2.800 localitats i un dels principals de la ciutat de Branson, un destí turístic per excel·lència dels estatunidencs que compta amb més de 10 milions de visitants a l’any. Actualment, es pot gaudir de més de 100 espectacles al mateix temps als més de 50 teatres de la ciutat, i ara, l’espectacle de El Mago Pop en formarà part. L’aventura a la capital mundial dels espectacles en viu començarà el maig del 2024 amb un espectacle gairebé idèntic al que es pot veure ara al Teatre Victòria, però millorat i adaptat, per aconseguir la meta de construir el millor show d’il·lusionisme que s’hagi vist mai. Antonio Díaz assegura que l’èxit no està garantit, però la feina de tot el seu equip i la il·lusió per haver arribat fins aquí és immensa.

 

 

Deixant de banda l’aventura americana, El Mago Pop promet no descuidar casa seva, el Teatre Victòria. Encara que la compra del Branson Magic Theatre a Misouri sigui un projecte a llarg termini, el mag vol continuar oferint l’espectacle al públic de Barcelona com fins ara. Per aquest motiu, el seu pla és combinar les actuacions a les dues bandes de l’Atlàntic i oferir el millor espectacle als dos teatres. De moment, aquest agost Antonio Díaz s’instal·larà a Broadway durant cinc setmanes i tornarà a casa per recuperar l’espectacle al Teatre Victòria fins a finals d’any coincidint amb Nadal. Després de l’estrena al Teatre de Branson programada el maig de 2024, tornarà a travessar l’Atlàntic per portar el show al Teatro Nuevo Alcalá de Madrid l’octubre del 2024. Uns mesos intensos carregats de màgia i nous inicis que asseguren Mago Pop per molt de temps!

Així que ja ho saps, no perdis l’última oportunitat d’emocionar-te i sorprendre’t amb els millors trucs de màgia amb l’espectacle que viatjarà a Broadway i que promet ser un èxit. Tens temps fins al 23 d’abril! Aconsegueix les teves entrades per ‘Nada es impossible. Broadway Edition’ al Teatre Victòria aquí

 

 


per  Meritxell Enrich

ÚLTIMS ARTICLES