COMPARTEIX

Recomanacions
20 DE MARÇ DEL 2023 per TRESC

Com cada dissabte, el TRESC col·labora amb el programa 'Tot és Comèdia' de SER Catalunya amb Màxim Castillo. En aquesta ocasió, Pepe Zapata, director del TRESC, recomana la 34a Mostra d'Igualada que, enguany, torna carregada d'espectacles infantils i juvenils!

Teatreros, teatreres, families... aneu cap a Igualada perquè torna la 34 edició de La Mostra d'Igualada! La fira d'espectacles infantils i juvenils més important arriba del 30 de març al 2 d'abril, un cop superada la pandèmia, per omplir els carrers i les places de la capital de l'Anoia. Serà un cap de setmana ple de teatre, dansa, circ, música i un munt d'activitats per als petits, joves i grans donant cabuda a una gran varietat de gèneres escènics com les titelles, el clown o la màgia.

La Mostra comptarà amb la participació de 30 companyies i 68 funcions, de les quals 8 són estrenes i estaran distribuïdes per 12 espais de la ciutat. Com a gran novetat d'aquesta edició, destaca la recuperació dels espectacles gratuïts, que es realitzaran a espais públics.

 

Alguns dels espectacles que no pots perdre’t són:

 

 Les petites coses - La Mecànica (Illes Balears)

Les petites coses - La Mecànica (Illes Balears)

Els balears ens porten ‘Les noves coses’, un espectacle teatral entremaliat, fresc, visual i d'objectes on un grup d'adults lluiten per ser bons models sense perdre els papers, davant la lògica i directa sinceritat dels més petits. Aquesta obra respondrà d'una manera divertida i poètica la pregunta "Quan va ser que un dia, els adults, vam deixar de jugar?"...

 Sotabosc - Inspira Teatre

Sotabosc - Inspira Teatre

El nou espectacle de la prometedora companyia Inspira Teatre presenta un espectacle de creació en col·lectiu, amb mirada femenina, respectuós amb els infants, amb llenguatges pluridisciplinaris no infantilitzats i propostes artísticament contemporànies. Un viatge per aquell bosc on podem explorar i jugar amb les nostres amigues i amics, un bosc viu.

 Cry Babies - The Followers

Cry Babies - The Followers

The Followers ens porta 'Cry Babies', una ficció especulativa en clau de fals documental que aborda la relació entre l'educació, la societat i la violència. L'espectacle es pregunta quin futur els espera als adolescents d'avui dia. Com hem d'afrontar la violència juvenil com a societat? Una reflexió profunda que et farà veure que als disset el món era molt més complex i terrible del que pensàvem.

 Solar - Mos Maiorum

Solar - Mos Maiorum

Un espectacle-litúrgia, oficiat per tres intèrprets, que ens parla sobre la crisi energètica, la pèrdua de la identitat del món rural i el negoci de les centrals de plaques fotovoltaiques en camps de cultiu de zones rurals deprimides. Si heu vist 'Alcarràs' o 'As Bestas' us resultarà familiar...

 Ma solitud - Guillem Albà (Catalunya)

Ma solitud - Guillem Albà (Catalunya)

L'espectacle de petit format de Guillem Alba és un viatge de poesia amb les mans com a punt de partida i que torna al seu característic univers visual. Una experiència singular per recordar la importància del que és humà, senzill i compartit.

 N'imPORTE quoi - Leandre Clown (Catalunya)

N'imPORTE quoi - Leandre Clown (Catalunya)

'N'imPORTE quoi' és un show universal, de poesia infinita i una tendresa sense límits. Un espectacle de teatre gestual que desborda ximpleries i on no hi ha paraules ni límits i tot és possible! Leandre Clown s'ha convertit en un referent del teatre de carrer i és considerat un dels millors pallassos contemporanis en l'àmbit internacional. No te'l pots perdre!

 Idiòfona - Joan Català (Catalunya)

Idiòfona - Joan Català (Catalunya)

Qui no ha vist pelat i el seu tronc de fusta? A Igualada podrem veure un espectacle itinerant i interactiu basat en el ferro, que utilitzarà els espais públics com a espais escènics i lúdics on es viurà un esperit de comunitat que farà aparèixer la complicitat entre les persones que formen part del públic!

 

No t'ho pensis més i gaudeix d'un espectacle en família ple de cultura a la 34 edició de La Mostra d'Igualada! Tot el programa i entrades fent clic aquí!

Escolta l’episodi fent clic aquí! (A partir del min. 27:36)


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES