COMPARTEIX

El dimarts14 març vam tenir entre nosaltres al grup ROMBO en una nova edició del +QueMúsica, el cicle de trobades que permet conèixer de més a prop als artistes del moment, al Barcelona Pipa Club de Gràcia.

El grup ROMBO està format per la Clara, la Montse, la Núria i el Jordi, un grup d’amigues unides per les ganes de fer música que va néixer accidentalment l’estiu del 2012. Es defineixen com un grup de pop indie lluminós i agredolç, i és que sota la seva aparença dolça amaguen lletres contundents i reals que capturen la veritat d’aspectes quotidians de la vida. Cançons que parlen de l’amor, la vida adulta, l’amistat, les absències... tot embolcallat en una dosi d’esperança que ens sembla recordar que realment potser no n’hi ha per tant.

Amb dos discs sota el braç, ‘Rombo’ (2015) i ‘Clara Montse Núria’ (2019), aquesta primavera presenten el seu tercer treball titulat ‘Plaers i terrors del confort domèstic’. Un disc que van mostrar al públic del +QueMúsica en primícia, afortunats per ser els primers i les primeres a escoltar les cançons, ja que encara quedaven uns dies pel llançament del nou disc. ROMBO va oferir alguns temes en acústic d’aquest nou disc, que fa una reflexió al voltant del desencís que provoca arribar a la maduresa i haver de fer front als plaers i terrors que s’amaguen en aquest moment vital. Un tast de les seves cançons de ‘pop d’alta intensitat’ que va aconseguir animar als socis i sòcies del TRESC assistents al Pipa Club de Gràcia creant un ambient fresc i enèrgic.

 

 

Va ser una vetllada entretinguda i divertida, amenitzada pel periodista Albert Fernández que va ser l’encarregat d’entrevistar la Clara i la Montse, les representants de ROMBO en aquesta edició del +QueMúsica. A través de les seves sinceres respostes vam poder conèixer els inicis del grup, el seu procés creatiu, la seva manera de treballar, en què s'inspiren... i també ens van desvetllar les primeres dates de presentació del seu nou disc! Un vespre agradable i reparador que ja anunciava l’inici del bon temps i la primavera amb el bon rotllo amb el qual ROMBO va envair la sala de l’emblemàtic Pipa Club.

Si no vas poder assistir a aquesta trobada, no t’oblidis d’escoltar el seu nou disc i descobrir el món de ROMBO!

 

 

I si vols viure en primera persona un +QueMúsica, estigues alerta a les properes sessions que venen carregades de moltes sorpreses! La propera sessió serà amb en Xarim Aresté, el dimarts 28 de març. Aconsegueix les teves invitacions aquí!

 


per  Meritxell Enrich

ÚLTIMS ARTICLES