COMPARTEIX

Recomanacions
11 DE FEBRER DEL 2023 per TRESC

Com cada dissabte, el TRESC col·labora amb el programa 'Tot és Comèdia' de SER Catalunya amb Màxim Castillo. En aquesta ocasió, Pepe Zapata, director del TRESC, recomana el Festival musical Empremtes 2023!

La segona edició del festival, organitzat per Faro Music, ja porta des de principis d'any donant espai a algunes de les millors veus de la música d'autor. El cicle de concerts que va néixer com una aposta pel talent local, i que compta amb un clar accent femení, ja ha portat a Barcelona alguns artistes destacats com: Guillem Roma, Alessio Roma, El Niño de la Hipoteca o Raquel Lua. Però encara tens l'oportunitat d’assistir als dos últims concerts:

 Guillem Gràcia a la Sala New Fizz

Guillem Gràcia a la Sala New Fizz

El dia 24, Guillem Gràcia presentarà el seu primer treball d'estudi: ‘Instantes y Después’ a la sala New Fizz. El jove cantautor santcugatenc té un estil propi ple de sensibilitat i amb pinzellades d'humor que aconsegueix captivar el públic d'una manera molt propera al tractar temes quotidians i sobre la intimitat de tots, que et faran connectar ràpidament amb la seva música.

 Magalí Sare a la Sala Luz de Gas

Magalí Sare a la Sala Luz de Gas

El dia 25, el festival plega veles a la mítica sala Luz de Gas amb l'estrena d'Esponja, el segon disc de Magalí Sare. Aquest segon treball de la talentosa artista politímbrica ha estat considerat com un dels millors discs europeus per la WCE. Una proposta personal inspirada en les dones de la seva família, i que ens mostra les múltiples cares personals de la Magalí que respon a la gran pregunta: ‘Per què canto?’

Aquests dos últims concerts són imperdibles, com ho han sigut tots els altres autors que ja han deixat empremta amb les seves veus. El festival només selecciona artistes que tenen quelcom especial i que deixen empremta per allà on passen.

Aprofita el descompte especial TRESC i no et perdis aquestes últimes dates!

 

Escolta l’episodi aquí a partir del minut 28:15!

 

 

Referències:

Mazoni, presentant Ludwig: https://spoti.fi/3E3Kq0c

Magalí Sare, ‘Per què canto’: https://spoti.fi/3K3LC7r

 

 


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES