COMPARTEIX

Recomanacions
12 DE FEBRER DEL 2023 per Adrià Peris

Al TRESC som conscients que Sant Valentí no és una festivitat pròpia de casa nostra i que el dia dels enamorats per nosaltres és el 23 d’abril, però com que no ens cal un motiu especial per celebrar l’amor i com que la cultura no s'atura, et proposem algunes de les activitats més romàntiques de la cartellera actual perquè surtis a gaudir-les com i amb qui tu vulguis!


De fet, l'origen d'aquesta celebració es remunta al segle III a Roma, on el sacerdot Valentí casava joves enamorats en secret, oposant-se a la prohibició del matrimoni de l'emperador Claudi II. En assabentar-se, Claudi II va sentenciar a mort Sant Valentí, el 14 de febrer de l'any 270, al·legant desobediència i rebel·lia.

Per honorar la seva memòria et suggerim un conjunt d’ofertes d'escàndol que faran del teu 14 de febrer un dia ben especial.

 

 LOVE LOVE LOVE - Especial Sant Valentí

LOVE LOVE LOVE - Especial Sant Valentí

Què millor que un espectacle creat especialment per aquesta vetllada? Un viatge musical que comprèn tota mena d'estils. Hits atemporals de tota mena, clàssics i moderns, alegres i tristos, és a dir, hi haurà música per a tothom! Ramon Gener i José Corbacho han creat aquest recorregut que serà interpretat per l'Orquestra Simfònica del Vallès, la Love Rock Band i els cantants Sara Pi, Tonya Richardson i Sebastián Ramírez; més de 40 músics disposats a enamorar-te amb les seves melodies.

 Música al MEAM

Música al MEAM

Assisteix al Museu Europeu d'Art Modern i gaudeix d'un magnífic concert rodejat de les seves obres més apreciades. Si ja sona bé, la proposta millora quan et diem que hi ha 2x1 i que pots triar si prefereixes assistir als divendres de blues o als dissabtes de música clàssica. Una sobredosi d'art al Palau Gomis, l'edifici renaixentista del segle XVIII que és millor que qualsevol bombó.

 Visita i tast a Mas Rodó

Visita i tast a Mas Rodó

Mas Rodó és considerat per molts un dels millors cellers de Catalunya, juntament amb el seu vi, que està reconegut a escala nacional i internacional. Et proposem assistir a fer un tast de 3 vins i a gaudir de la meravellosa naturalesa que l'envolta, conjuntament amb l'arquitectura sostenible que caracteritza aquest celler. Vi, muntanya i un amorós 30% de descompte.

 Solstici

Solstici

Dues persones que els uneix un mateix denominador comú: la soledat. Ella és prostituta, ell maquillador de morts, i la trobada entre ambdós despertarà els monstres que els turmenten. Un drama amb tocs d'humor i música en directe, un viatge pels racons més ocults de l'ànima i la necessitat de teixir vincles. Aconsegueix aquí les teves entrades amb descompte!

 La jaula de las locas

La jaula de las locas

Torna un dels musicals més exitosos de Barcelona. Un cant a la llibertat que et farà passar-ho bé i sortir amb ganes de gresca. Àngel Llàcer i Manu Guix dirigeixen l'obra, que està dotada de llums, festa, música i molta exuberància. Aconsegueix aquí les teves entrades! 

 


per  Adrià Peris

ÚLTIMS ARTICLES