COMPARTEIX

Recomanacions
3 DE GENER DEL 2023 per Adrià Carrillo

L'inici del nou any és un gran moment per a regalar als teus, o a tu, històries que t'encantaran o que et faran replantejar alguns pensaments, però que sense cap dubte et commouran. Aquestes són 5 de les propostes teatrals a les quals pots assistir aquest mes de gener. No deixis que t'ho expliquin!

Amèrica - La Villarroel - fins al 19 de febrer

Amèrica - La Villarroel - fins al 19 de febrer

Sergi Pompermayer vol furgar en la ferida oberta del passat esclavista català, i ho aconsegueix. L'acció transcorre en la taula d'un sopar d'una família altíssima burgesia, quan el jove hereu els hi presenta a la seva parella, una noia negra. La seva presència remourà el passat tèrbol de la família i farà plantejar-te si les coses no han canviat tant encara que siguin uns altres temps. Una obra rodona que toca de prop a tots i que t'atraparà d'inici a final.

 

 La voluntad de creer - Teatre Lliure de Montjuïc - fins al 15 de gener

La voluntad de creer - Teatre Lliure de Montjuïc - fins al 15 de gener

Aixeca't i camina! Aquesta és la premissa amb la qual juga Pablo Messiez, el director i dramaturg argentí. Una família marcada per la frustració i la tensió viu la tragèdia de la mort d'una de les germanes embarassades. La trama t'exigeix com a espectador que et plantegis allò que es plantegen els protagonistes, si és real allò que veus. Una obra imperdible que trenca la frontera entre la realitat i la ficció, entre els intèrprets i l'espectador.

 

 Plátanos, cacahuetes y lo que el viento se llevó - Teatre Goya - fins al 5 de febrer

Plátanos, cacahuetes y lo que el viento se llevó - Teatre Goya - fins al 5 de febrer

Segurament mai t'has plantejat com es va produir una de les grans obres de la història del cinema. Aquesta obra, dirigida per José Troncoso, ens situa en el desastrós rodatge d'"Allò que el vent s'endugué", en l'època daurada del Hollywood dels trenta. El productor de la pel·lícula, David O. Selznick (Gonzalo de Castro), no pararà fins a aconseguir que el film sigui allò que sempre ha somiat. Una divertidíssima comèdia que farà les delícies dels amants del bon cinema i teatre.

 

 El Pare - Teatre Romea - fins al 19 de febrer

El Pare - Teatre Romea - fins al 19 de febrer

Si parlem d'amants del bon teatre i del bon cinema no podem deixar de banda una de les millors obres del 2023, 'El Pare'. Una adaptació de l'obra de Zeller, que va portar al cinema i va obtenir dos Oscars, protagonitzada magníficament per Josep Maria Pou. Una trama intensa que et posa en la pell de l'Andreu, un home que està perdent la memòria i que comença a dubtar de la seva ment i dels seus familiars. Emociona't amb aquesta història i les seves actuacions que et faran veure l'obra a través dels ulls del propi protagonista.

 

 Bye bye monstre - Teatre Poliorama - fins al 15 de gener

Bye bye monstre - Teatre Poliorama - fins al 15 de gener

L'última proposta és el millor regal per a compartir en família. 'Bye Bye monstre', guardonada amb el premi a Millor Espectacle Familiar 2021-2022 és un espectacle ple de coreografies, efectes visuals i cançons que encantaran des dels més petits fins als més grans. Una història entranyable i divertida sobre com la vida pot estar plena de monstres que poden ser derrotats amb la solidaritat, l'amor i la imaginació.

 

 

Per si encara tenies dubtes sobre què regalar per Reis, o si et preguntaves quines obres de teatre podràs trobar aquest gener, et donem descomptes exclusius per ser soci o sòcia del TRESC i que no te'n perdis cap! 


per  Adrià Carrillo

ÚLTIMS ARTICLES