COMPARTEIX

Després de dos anys de llarga espera, el passat divendres 23 de desembre, la sala Jamboree 3 es va vestir de gala per acollir el retorn del Concert de Nadal del TRESC, la cita amb la qual, any rere any, la Comunitat de Cultura iniciem a les festes nadalenques.

L'artista Clarence Bekker, un vell conegut del TRESC, va ser l'encarregat de captivar-nos amb la seva veu i fer-nos experimentar la màgia i l'esperit nadalenc a través de la música.

Va ser una vetllada fantàstica on vàrem poder-nos reunir amb amics, família i estimats per gaudir de dues sessions carregades de ritme i inspirades en el poder dels grans mestres del soul, funk i pop com James Brown, Prince, Whitney Houston, Tina Turner i Michael Jackson i on es van fer un repàs dels grans temes del gòspel i una revisió d'alguns clàssics nadalencs. A més, en aquesta edició, vam comptar, en exclusiva, amb la presència de dos artistes molt especials com van ser l'Alba Pérez i l'Àlex Dee!

Amb l'avinentesa del retrobament del Concert de Nadal vàrem aprofitar per retre un petit homenatge a aquells que ens heu acompanyat des del primer dia. De la mà del Consell de Públics del TRESC, Pepe Zapata, director del TRESC, va materialitzar aquest reconeixement amb l'entrega d'un present simbòlic als 10 socis que han format part, ininterrompudament, de la Comunitat de Cultura des dels seus inicis. Des del Club del Teatre, passant pel Club Català de Cultura fins a la Comunitat de Cultura.


 

No vam poder tancar l'any d'una millor manera que gaudint del Concert de Nadal amb tots vosaltres i desitjant continuar plegats molts anys més. Ens retrobem el 2023 a més activitats de la Comunitat de Cultura més gran del país. 

 
 
 

Llegeix els moments especials que els socis homenatjats han volgut compartir amb tu:

 

Liborio Sánchez

Liborio Sánchez

"La verdad es que he tenido de todo durante estos 16 años del club.

Antes del club me gustaría recordar los 4 años anteriores, sin los que no hubiese existido o al menos no como ahora el TresC.

Era el año 1999 o 2000 más o menos cuando viendo que apenas existían descuentos para asistir al teatro en la cartelera de Barcelona y mucho menos en Catalunya, conocí PROMOTEATRE, que como el nombre indica apareció para promocionar y tener descuentos en las artes escénicas y en especial el teatro. Fue gracias a esos descuentos cuando empecé a asistir mas asiduamente al teatro, dado que a los precios que había tenia que elegir muy bien las obras que quería ver,  y ya me enganché como una lapa, fue sobre el año 2001 o 2002 cuando un grupo de entre 7 y 8 amigos de PROMOTEATRE proyectaron hacer un club de ofertas para fidelizar al público teatral y apareció "El club del Teatre" que dio paso en el 2006 al club TRESC que absorbió a todos los amigos del Club del teatre que quisieron pasarse, entre los que me encuentro yo."

  David Ruiz

David Ruiz

"Recordant els inicis del Club del teatre, recordo que estava estudiant Arquitectura i em va servir per poder anar a moltes obres de teatre...les invitacions i els descomptes em van permetre anar sovint...sessions prèvies, assajos...

No només teatre, sino que recordo amb especial il·lusió el poder haver anat a diversos concerts també, gràcies en part a la venda previa d'entrades de Bruce Springsteen, veure Amaral i anar a coneixe'ls en persona...

Sempre guardava per nadal el regal club (entrades a teatre,llibres...) i el posavem al tió.

Aquest any amb els meus fills i la meva parella fins i tot hem gaudit d'un dia a Marineland, gràcies a un sorteig.

Realment estic orgullós de ser un dels 10 primers socis, qui m'ho anava a dir!"

 Margalida Vallespir

Margalida Vallespir

"La veritat es que el sentiment que tinc d’aquests anys de sòcia es l’oportunitat que m’heu ofert amb els regals club o invitacions de conèixer artistes i veure pelis que potser no hagues assistit i que despres m’ha encantat!!

En aquest sentit penso que la tasca de difusió de cultura que feu és un èxit i una oportunitat d’enriquiment personal pels socis!!"

 Emma Gómez

Emma Gómez

"A mi sempre m’ha agradat molt l’actor David Selvas. Per mi, moments especials del club Tresc són quan anava a veure les seves obres. Recordo amb carinyo molt especial Testament, una obra de teatre que em va impressionar. "

 

 


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES