COMPARTEIX

T’acostem les actuacions musicals més rellevants i exclusives d’aquest mes. Gaudeix dels avantatges que ofereix el carnet Plus i no et perdis cap oportunitat!

Desconcerto

Desconcerto

Desconcerto, el segon projecte de Jordi Purtí i Orthemis Orquestra, arriba al Teatre Condal. Una fusió de teatre, música en movimenthumor improvisació per a tots els públics. Després del gran èxit de Concerto a Tempo d’Umore, la Nova Orquestra de Cambra de l’Empordà, aposta per un concert teatral per apropar la música clàssica. Una interpretació de Vivaldi, Mozart, Beethoven, Grieg o Michael Jackson, a través de 13 músics que es resisteixen a obeir la batuta del seu director

 Noucents, el pianista de l'oceà

Noucents, el pianista de l'oceà

Noucents, l'espectacle dirigit per Marcel Tomàs i el músic, Adrià Bauzó, et transporta per un viatge musical entre els estils musicals de principis del segle XX. Es tracta de l'adaptació del captivant text original d'Alessandro Baricco juntament amb una excepcional banda sonora en directe basada en el xoc entre les músiques europees i americanes que van crear el blues o el jazz.  A Noucents s'ha ajuntat una música de bona qualitat i un text increïble, perquè gaudeixis d'un bon espectacle. 

 BCN Clàssics

BCN Clàssics

Arrenca la 7a temporada de BCN Clàssics, el cicle de música clàssica d'excel·lència musical i artística. Una nova programació amb orquestres de primer nivell internacional, i els millors solistes directors que interpretaran coneguts temes del repertori universal. El Cor i Orquestra Simfònica de Milà i de Ràdio Frankfurt, l’Orquestra Nacional Belga, l’Orchestre des Champs-Élysées o l’Orquestra de cambra I musici són algunes de les formacions que podràs veure al Palau de la Música i a l’Auditori de Barcelona. 

 Orchestra Fireluche

Orchestra Fireluche

L'Orchestra Fireluche arriba al Teatre de Salt, Girona, a presentar el disc pòstum de Pau Riba. ‘Segona Florada’ és la continuació natural del primer disc conjunt, ‘Ataràxia’, publicat el 2019. Aquest concert compta amb la veu de Jordi Subirà Memi March, la companya de vida de Riba, a qui dedica aquest últim treball. Un àlbum amb noves flors melòdiques que mantenen l'estil inusual del grup, i a les que se'ls hi sumen noves veus creant una altra forma de gaudir un dels nostres més grans poetes.

La Ludwig Band

La Ludwig Band

El grup de música en català nascut a Espolla, a l’Alt Empordà, arriben a Manresa amb el seu nou disc titulat ‘La mateixa sort’! Dotze cançons que fusionen el folk, el pop i el rock, i parlen de temes quotidians, però amb el que ells anomenen ‘girs inesperats’. Un treball gravat en temps rècord i que consolida el so del grup en l’escena catalana. Vine el dissabte 15 d’octubre a descobrir perquè en època de bits autotunes La Ludwig Band és una banda com les d’abans

 Lildami

Lildami

Nous hits nova gira de l’últim treball del portaveu de la música urbana en català. Lildami presenta al teatre Kursaal de Manresa Viatge en espiral’. Un disc conceptual sobre la vida, l’amor i el desamor entesos des d’una visió tridimensional. El disc compta amb les col·laboracions d’Albert Pla, La Casa Azul, Mi Amargo, i del SrChen l'Emotional G, que també l’acompanyen al directe. 

No dubtis en aprofitar els teus avantatges com a soci PLUS i assisteix als millors concerts i espectacles de Catalunya!


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES