COMPARTEIX

 

 "Un dia anunciaren una gran soirée, així relligaven les vores del temps"

 

 

El passat dimecres el TRESC - Comunitat de Cultura, amb la complicitat de TBC Produccions i Fina Estampa, presentava en el marc del Festival GREC de Barcelona una producció única i irrepetible. Com en una mediterrània revetlla d'estiu, el Teatre GREC va aplegar els artistes més galàctics del panorama per interpretar, per primera vegada en un escenari, les cançons de 'Malalts del cel', l'últim disc de Jaume Sisa.

Envelat, garlandes de colors, taules i cadires... l'ambientació transportava a una revetlla d'estiu que havia estat arruïnada per la caiguda d'un plataner fruit de l'impacte d'un vehicle, presentant una desoladora postal en la qual admiradors i deutors van rendir homenatge al mestre del Poble Sec.

Quimi Portet, Maria Arnal, David Carabén, Guillem Gisbert, Roger Mas i molts més, acompanyats per la banda de 'Malalts del cel' dirigida per Gregori Ferrer, són alguns dels noms que van desfilar per aquesta gran festa de l'univers galàctic.

La gran fi de festa va arribar amb la (in)esperada aparició del més galàctic dels galàctics qui, per sorpresa dels presents, va interpretar l'èxit de 1976, 'La Primera comunió' i va regalar als assistents un altre detall inèdit recitant la lletra de 'Ves vianant' que, originalment, no havia estat mai cantada per Sisa.

La gran soirée que a l'abril anunciarem va combregar centenars d'apassionats de Sisa al Teatre Grec convertint 'Malalts del cel' en la darrera gran festa galàctica dels nostres temps.

Una setmana després, ja gairebé plenament recuperats de l'impacte emocional d'una nit única, repassem i compartim amb totes vosaltres les millors imatges del concert.

 

 

També pots descobrir el vídeo - resum del concert al Youtube del TRESC!

 

 

 

 

 


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES