COMPARTEIX

Superades les festes nadalenques, els àpats familiars i les llargues sobretaules... toca posar-se al dia amb l’agenda cultural! Amb el nou any torna la cultura i torna el #SócTRESC! Vols conèixer quins són els espectacles que més han agradat? Els socis i sòcies del TRESC es disfressen de crítics teatrals i et recomanen el millor de la cartellera. Afanya’t i pren nota!

 'Cantando bajo la lluvia' - Teatre Tivoli

'Cantando bajo la lluvia' - Teatre Tivoli

Absolutament recomanada. L'he vist 2 vegades... millora en cada funció¡¡ felicitats a tota la companyia ¡¡¡¡ tot és destacable: els cantants, ballarins, actors, escenografia, llums... coreo... I si cal, la veig 3 vegades¡¡¡

Josep-Maria

 'Es pronuncia camí' - La Gleva

'Es pronuncia camí' - La Gleva

Hem gaudit molt d'aquesta obra, de l'actuació de quatre actors joves i amb molt present i futur. Enhorabona perquè la creació és seva. Aneu-hi que gaudireu de bon teatre en una sala petita on no hi ha res a amagar.

Elisenda

 'Hamlet Aribau' - Cinema Aribau

'Hamlet Aribau' - Cinema Aribau

Sempre és un goig veure teatre clàssic. I si l'obra és de Shakespeare, encara més. I si aquesta obra és Hamlet, el plaer és superlatiu! La companyia La Perla 29 ja ens té acostumats a posar en escena una perla darrere d'altra. I aquest Hamlet torna a ser una altra perla ben brillant. Un reduït grup d'actors habituals de la companyia es desdoblen.

Maria Eugenia

 'Les irresponsables' - La Villarroel

'Les irresponsables' - La Villarroel

Comèdia amb tocs dramàtics, amb un bon ritme i esplendidament interpretada per tres magnífiques actrius. Surts del teatre amb una sensació agradable. Aneu, encara esteu a temps.

Rafael

  'Pecats imperdonables' - Aquitània Teatre

'Pecats imperdonables' - Aquitània Teatre

Comèdia divertida que fan pensar sobre el comportament humà. La velocitat de la comèdia no et deixa indiferent va pujant de to al llarg de tota l'obra. Les actrius Cristina Genebat, Marta Marco i Nora Navas fan molt bona interpretació Val la pena de veure-la, passes molt bona estona

Sonia

 

Excelente. Vista el 03.12.2021. Amena, refrescante y muy divertida. Gran actuación y guión. Totalmente recomendable.

Michael

 

De debò que encara no has escrit la teva recomanació? Entra a la fitxa de l'espectacle que més hagis gaudit i digues la teva! Tota la Comunitat està esperant els teus comentaris!


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES