COMPARTEIX

Els dies 11 i 12 de desembre torna el festival literari més TOP de l’hivern. Després de l’edició 100% virtual del 2020, enguany recuperem el format presencial: podràs gaudir d’un programa molt variat, signatures de llibres de grans autores i autors, un munt d’activitats literàries i tallers per a tots els públics...i, com no podia ser d’una altra manera, paradetes de Nadal! A la plaça Antiga Fàbrica d’Estrella Damm hi trobareu pop up stores, llibreries, foodtrucks... Vols saber-ne més? Pren nota!

 Llibreries

Llibreries

El Sant Jordi de Nadal és una oportunitat única per descobrir novetats literàries i triar un bon llibre per a tu o com a regal de Nadal. Hi trobaràs llibreries de tot tipus, més petites i més grans, amb llibres de tots els gèneres i per a tots els públics: Passeja’t per les parades de Niudelletres, l’Aranya, Gigamesh, La Caixa d’Eines, Libelista, Horitzonts o Altaïr. A més a més, com cada any, col·laborarem amb Abacus, que tindrà tots els llibres dels autors i autores que participin en les diferents activitats.

 Foodtrucks

Foodtrucks

I, per maridar la lectura i les activitats literàries, no faltarà la millor oferta gastronòmica, que podràs trobar a la zona de foodtrucks: Tasta els millors entrepans de l'Alt Empordà dels Pocavergonya, les creps dolces i salades de la Creperie de Mariöne o gaudeix dels sabors més tradicionals de Mèxic amb Corazón de Agave.

 Pop up stores

Pop up stores

Entre les pop ups stores, hi trobareu tot de detalls artesanals relacionats amb la literatura de la mà de les botigues  A quatre mans, La Frivé o Chriser Miniaturas. També podreu descobrir escoles i associacions referents del sector com Plataforma per la llengua, Voluntariat per la llengua o l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès.


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES