COMPARTEIX

La unió fa la força que diuen. I quan parlem de matèria cultural, i en el context actual, quasi podríem dir que resulta d'extrema necessitat! Les sales de proximitat de Barcelona ho saben molt bé i és per això que han decidit agrupar-se per tal de posar-t'ho ben fàcil per anar al teatre i descobrir la variada oferta que les sales de petit format fa anys que ofereixen i tu encara no has explorat!

Tens raó, cultureta, les sales de proximitat ja se t'havien presentat unides en la iniciativa Teatres de Proximitat - On el Teatre Batega, no se t'escapa ni una, però has de saber que les 11 sales que integren aquest projecte han decidit fer un pas endavant i iniciar la campanya "#SomXarxa" sota la qual oferiran una nova mirada al consum cultural de proximitat. Sota el paraigua de "#SomXarxa" s'agruparan tota una sèrie d'iniciatives, reflexions i programacions que reflexionaran sobre els valors, identitat i objectius que els defineixen.

Com a tret de sortida aquesta iniciativa es materialitza en l'exposició d'un seguit de testimonis de persones involucrades en el procés del fet teatral, gestors, directors, tècnics, personal de sala, actors, companyies, productors, públics, crítics... En definitiva, tots aquells agents que configuren el teixit. Pots descobrir la primera d'aquestes peces audiovisuals al final d'aquest article.

Des del TRESC, com a partners del projecte, t'animem a seguir consumint cultura, tal com portes fent tots aquests anys, també a les sales de proximitat. I per si encara no ho has fet, recorda, encara pots aprofitar l'abonament dels Teatres de Proximitat (amb avantatge TRESC gaudiràs de 2 entrades addicionals sobre les 10 que corresponen!) i començar a descobrir els teatres de proximitat aquestes últimes setmanes de la temporada o esperar a la nova temporada i gaudir de les noves incorporacions a la família "#SomXarxa" com per exemple el Teatre Eòlia. Tu tries, facis el que facis, t'hi esperem amb els braços ben oberts!

 


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES