COMPARTEIX

Et mors de ganes de viure concerts a l’aire lliure? El Festival Instants als cellers Carol Vallès t’ofereix els concerts de David Carabén, Èric Vinaixa i Maria Jaume en format íntim i acústic, en un entorn immillorable i acompanyats de degustacions de vi! Aconsegueix la teva entrada amb descompte TRESC!

 David Carabén · Dissabte 4 de juliol

David Carabén · Dissabte 4 de juliol

Per talent, carisma i presencia, David Carabén és una de les figures claus de l’escena musical del país. Guitarra, veu i principal compositor de Mishima, l’artista barceloní ha escrit un grapat de cançons que, contextualitzades i comentades per ell mateix al llibre 'La forma d’un sentit' (Empúries, 2015), han rebut el caire literari que indubtablement mereixen. Com a excepció al bell mig de la gira de la que durant vint anys ha estat la seva banda, David ens regala un repàs en format íntim per cançons que habitualment no formen part del seu repertori de directe, poemes de Joan Vinyoli musicats per l’ocasió i adaptacions al català d’alguns dels seus referents.

 Èric Vinaixa · Dissabte 11 de juliol

Èric Vinaixa · Dissabte 11 de juliol

Èric Vinaixa, cantant, músic, compositor i productor que lidera, des de 2002, el grup de rock Rodamons amb qui rep el DISC CATALÀ DE L’ANY 2005 pel seu primer treball “Temps Millors”. A partir del 2006, comença els seus projectes en solitari: “La famosa gemma de Galveston”, que ofereix un registre més íntim; “Insinuacions” o “Caos a mig camí”. Sempre amb una posada en escena carregada de força i energia, seguint els patrons de les bandes de rock dels setanta, en aquesta ocasió, l’Èric ens oferirà una versió íntima dels clàssics que l’han protegit des petit i de la seva pròpia música.

 Maria Jaume · Dissabte 18 de juliol

Maria Jaume · Dissabte 18 de juliol

El folk acústic i el pop independent en la seva accepció més íntima són els signes d’identitat de Maria Jaume, jova cantautora mallorquina que es presenta amb un grapat de cançons properes i sinceres, marcades per unes lletres crues i transparents, amb referents que van de Julia Jackin o Angel Olsen a Miquel Serra, sempre amb un regust mediterrani. Ha actuat ja en escenaris com Vespres d’Hivern, Tastautors o Mobofest i ha col·laborat amb Salvatge Cor cantant l’emblemàtica “Flor de fusta”, a més de proclamar-se guanyadora a la darrera edició del concurs Sona 9. Amb tots aquests elements, actualment prepara el seu primer àlbum, que veurà la llum el maig de 2020 sota la producció de Pau Vallvé.


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES