COMPARTEIX

Com cada diumenge, el TRESC torna a col·laborar aquest 9 de febrer amb el programa ‘Tot és Comèdia’ de SER Catalunya. En aquesta ocasió, Pepe Zapata, director del TRESC, us recomana música clàssica, cinema i activitats literàries!

 Persèpolis

Persèpolis

Una recomanació amb motiu del Dia Internacional de les Dones que no et pots perdre! Vine a la projecció d’una pel·lícula d’animació que s’ha convertit en un clàssic contemporani, la escriptora iraní Marjane Satrapi, feta l’any 2007. En ella combina comèdia i tragèdia per explicar la seva pròpia experiència com a dona davant un context com el del règim fonamentalista islàmic i com va acabar marxant del seu país. A més, tindràs l’ocasió de veure-la en un espai meravellós: la sala Oval del MNAC, a Montjuïc. Agafa l’agenda i reserva’t el dijous 12 de març a les 7 de la tarda.

 Barcelona Obertura

Barcelona Obertura

Arriba la segona edició del Barcelona Obertura, una iniciativa conjunta del Liceu, el Palau de la Música i l’Auditori per projectar Barcelona com a referència internacional de la música clàssica. La propera setmana comença la versió primaveral, el Spring Festival, fins al 21 de març, que inclou propostes tan atractives com: el Lohengrin de Wagner al Liceu, concerts de referència com el cicle de simfonies de Beethoven que dirigirà Sir John Eliot Gardiner al Palau, Lawrence Foster amb l’OBC a l’Auditori, o el pianista xinès Lang Lang al Palau interpretant les Variacions Goldberg de Bach...

 Festival de literatura i arts infantil i juvenil

Festival de literatura i arts infantil i juvenil

Una recomanació perfecta per les famílies més lletraferides! Arriba la 10º edició del FLIC, el festival de literatura i arts infantil i juvenil, que aquest any porta com a eslògan personatges singulars, tots ho som, de fet. El FLIC és cita obligada per gaudir i compartir literatura. Descobreix la fira de creació literària, xerrades, tallers per als més petits, i una selecció molt especial de llibres per als més petits. Tot això, divendres 13 i dissabte 14 de març, al Museu del Disseny de Barcelona.


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES