COMPARTEIX

Si ets un amant dels mercats, això t'interessa! D'aqui al juny, durant els caps de setmana, pots trobar un munt de mercats a la ciutat de Barcelona! Des de mercats de roba i complements de segona mà, fins a mercats gastronòmics, de llibres i vinils antics o de mobles retro. Ja els coneixes tots? 

T'animem a treure el calendari i apuntar aquesta selecció, feta especialment per tu, dels millors mercats de cap de setmana a Barcelona: 

De tot una mica: Palo Alto Market

De tot una mica: Palo Alto Market

Aquest és un mercat de tot una mica ja que ofereix una oferta cultural molt àmplia. Trobaràs de tot: des de mobles, roba, discos, antiguitats, articles de disseny, food trucks, música en viu i tallers! Se celebra el primer cap de setmana de cada mes (excepte a l'agost) d'11 a 21 hores, al Carrer dels Pellaires, 30 (Selva de Mar), i l'entrada només costa 5-7€. 

 De segona mà: Flea Market

De segona mà: Flea Market

Ja sigui per necessitat o per amor a allò vintage i ecològic, cada vegada hi ha més mercats de segona mà. El Flea Market és un dels pioners de la ciutat i s'ha convertit en un referent en aquest camp. Se celebra el segon diumenge de cada mes de 10 a 18 hores a la Plaça Blanquerna, darrere del Museu Marítim. Qualsevol persona pot muntar la seva tauleta per vendre roba o qualsevol objecte de segona mà per poc més de 40 € al dia!  

 De segona mà i a 1€: Two Market

De segona mà i a 1€: Two Market

El Two Market se celebra des de 2010 i està pensat per a qualsevol que vulgui vendre o intercanviar coses que ja no fa servir a casa. És un dels mercats de segona mà més barats de Barcelona i sempre es troba algun que d'altre tresor! Hi pots anar el primer diumenge de cada mes per només 1€, al local de l'Ovella Negra Poble Nou (c/ Zamora, 78) de 10 a 17 hores. 

De segona mà: On the Garage

De segona mà: On the Garage

Si no vols comprar i el que vols és intercanviar, aquest és el teu mercat! Aquest és un mercat de segona mà i d'intercanvi que acostuma a ser multitudinari... Alucinaràs amb tot el que pots arribar a trobar en un dels bars més concorreguts de la zona de Marina: l'Ovella Negra Poble Nou (c/ Zamora, 78).Té lloc el primer diumenge de cada mes i el millor és que l'entrada és gratuita!

 De música i menjar: SoundEat!

De música i menjar: SoundEat!

Festival i mercat, dos en un! Així es pot definir el SoundEat, el qual fusiona música amb street food o menjar de carrer. Solen tocar i assistir bons DJs i grups de house com ara Detroit Swindle o Chaos in the CBD. És a la Plaça del Fòrum i l'entrada costa uns 7-11€. Et recomanem que consultis la seva pàgina on torbaràs totes les dates disponibles! 

De discos: Record Station de Discogs

De discos: Record Station de Discogs

Aquesta és una proposta concreta per als col·leccionistes de vinils! El 28 i 29 de març Discogs torna a Barcelona per organitzar una fira de discos amb els millors venedors nacionals i internacionals. L'entrada és gratuïta i se situa a l'Estació de França, un lloc molt cèntric de la Ciutat Comtal i que en el passat ja va ser seu d’altres fires de discos. L’esdeveniment, a més, comptarà amb programació de Djs, barra, menjar i més sorpreses!

 De roba i molta joieria: Happy Market

De roba i molta joieria: Happy Market

Happy Market és una cita que reuneix una selecció de marques locals de moda i complements, amb especial protagonisme per la joieria i bijuteria sota el lema We love handmade. Un espai on pots gaudir de bona música i de bona gastronomia al bar durant el temps de primavera! El proper serà el diumenge 15 de març al Stay Generator Hostel, situat al barri de Gràcia. 

 De pintura: Pintors del Pi

De pintura: Pintors del Pi

Aquesta és la més antiga i consolidada exposició a l'aire lliure de pintura de la ciutat de Barcelona. Està gestionada pels propis artistes que sempre estan disposats a comentar la seva obra amb els visitants de forma gratuïta! T'esperen tots els dissabtes i diumenges a la Plaça Sant Josep Oriol y a la Plaça del Pi de Ciutat Vella. 

 Dels més econòmics: Give'me 5! Tot a 5€

Dels més econòmics: Give'me 5! Tot a 5€

Give'me 5! Tot a 5€ és un market de segona mà, amb propostes outlet, venda d'estocs i tot el que se't pugui ocórrer. Com bé indica el nom, el seu valor distintiu és que tot costa 5 € o menys. Vintage, disseny, moda, art, il·lustració, jardineria, gastronomia i molt més! El proper té lloc el diumenge 29 de març al Convent de Sant Agustí de la Vila Olímpica. 


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES