COMPARTEIX

La Setmana Santa està al caure i què millor que anar preparant una escapadeta? Si encara no has fet plans, agafa l'agenda i apunta, que tens un munt d'opcions per escollir! No només podràs desconnectar, sinó que també obtindràs una bona dosi de coneixement cultural del territori! Estem segurs que, entre les següents opcions, descobriràs la teva destinació perfecta.

 La Champagne · Del 8 al 12 d’abril

La Champagne · Del 8 al 12 d’abril

Apunta’t a una aventura de 5 dies per La Champagne, una bonica ciutat plena d'història i patrimoni, on destaca la Col·legiata Notre Dame en Vaux, Patrimoni Mundial per la UNESCO, que posseeix un dels més importants carillons d'Europa amb 56 campanes; i la Catedral de Saint-Etienne. A més, descobriràs ciutats com: Meaux, una petita ciutat agrícola històricament lligada al comtat de la Champagne; Reims, gran atractiu turístic pels amants de la història;  Epernay, coneguda com la capital del xampany; o Château-Thierry, una petita ciutat situada al cor de la Vall de la Marne.

 Líban · Del 7 al 13 d'abril

Líban · Del 7 al 13 d'abril

Set dies sencers per descobrir Beirut i les seves espectaculars ciutats del voltant! Amb visites icòniques per descobrir i admirar joies arqueològiques de l'antiguitat com: Deir el Qamar, un poblet de carrers empedrats i cases aristocràtiques de l'època otomana; Beiteddin amb els palau dels Emirs, anomenat l'Alhambra del Líban; Trípoli, la segona ciutat més important del país pels seus vius mercats coberts plens de productes de la terra, d'artesania, joieria i espècies; Sidon, considerada l'antiga ciutat bíblica; o Byblos, la ciutat més antiga de la humanitat segons la Bíblia.

 Perigord negre i Rocamadour · Del 9 al 13 d'abril

Perigord negre i Rocamadour · Del 9 al 13 d'abril

Encamina't direcció a Tolouse per gaudir de 5 dies a la ciutat rosa de carrers estrets, edificis de maons, patis interiors i torres medievals. Descobriràs petits pobles com:  Rocamadour, el poble que està incrustat a la roca de forma impressionant; els jardins de Marqueyssac, mirador sobre la vall de Dordonya que ofereix la vista més bonica del Perigord; Castell Medieval de Beynac, objecte de disputes entre francesos i anglesos durant la guerra dels cent anys; o Rouffignac, famosa per una característica que la fa destacar entre els altres santuaris decorats del paleolític superior.

 Castells del Loire · Del 7 al 10 de maig

Castells del Loire · Del 7 al 10 de maig

 La ciutat de Nantes, on va nèixer Jules Verne, combina les més antigues tradicions amb el caràcter avantguardista de la seva gent. Descobriràs espectaculars castells com: el Castell de Chambord, el més gran i bell castell del Loire, obra mestra del Renaixement; el Castell d'Amboise, amb una silueta que domina majestuosament el Loire, sobre les teulades de pissarra de les cases de la ciutat vella d'Amboise;el  Castell d'Azay le Rideau, una construcció que va marcar la moda dels castells d'estil italià que es van fer construir durant el segle XVI; el Castell de Chenonceaux, probablement el més insòlit i encantador dels castells del Loire.

 Polònia · Del 27 al 30 de març

Polònia · Del 27 al 30 de març

Recorre amb Cases Singulars la ciutat de Varsòvia, ciutat dels reis, dels parcs i dels jardins; dels carrers elegants; i  de la part cultural i jueva de la ciutat. Una oportunitat per expandir el teu coneixement sobre la  II Guerra Mundial: visita la zona del gueto de Varsòvia amb una parada al monument als herois del gueto; una ciutat reconstruïda amb les mans dels seus habitants. A més, descobriràs l’estil Liberty a Cracòvia, un estil artístic popular a Europa  a l'art figuratiu, arquitectura i arts aplicades entre 1890 i primer decenni del segle XX. I, com no podia ser d'una altra manera, faràs una parada al Museu d'Auschwitz Birkenau.

 Salzburg · Del 28 de maig a l'1 de juny

Salzburg · Del 28 de maig a l'1 de juny

Salzburg és la ciutat barroca per excel·lència! Descobreix els seus secrets i racons durant 5 dies i deixa’t enlluernar pels seus grans palaus, d’entre ells la rèplica del Palau de Versalles. A més, la ciutat està al costat del Niu de l'Àguila, el qual està envoltat per llacs pintorescos, muntanyes panoràmiques i frondosos boscos enmig dels Alps bavaresos. Passaràs per poblacions que viuen al costat de llacs espectaculars, coneixeràs la casa natal de Mozart i també visitaràs un els pobles més fotografiats del país. Si vols saber perquè, clica a la imatge! 


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES