COMPARTEIX

T'anunciem que ja arriba la quarta edició del Festival Emergents de Barcelona! 

Amb seu a L'Auditori, el Festival és l'espai més important de l'any on pots descobrir els nous valors de la música nacional i internacional. Del 8 al 17 de març, gaudeix de 200 artistes i més de 20 concerts de música clàssica en totes les seves vessants: des de música antiga, passant per música de nova creació, música de cambra, recitals i concerts per a solista, fins a conjunts vocals i instrumentals de jazz i flamenc local.

T'assegurem que aquest és el millor lloc per tenir una experiència global amb jornades de dobles i triples concerts, on descobrir músics de diferents parts del món que han de liderar una nova generació d’intèrprets i gaudir d’interpretacions fresques i sorprenents dels grans clàssics!

A continuació, fes una ullada als magnífics Concerts del Festival

 Jove Capella Reial de Catalunya

Jove Capella Reial de Catalunya

El diumenge 8 de març, la Jove Capella Reial de Catalunya torna a L’Auditori per presentar-hi obres al voltant de la Mare de Déu de dos dels més grans compositors del segle XVI: l’avilès Tomás Luis de Victoria i el romà Giovanni Pierluigi da Palestrina.

 Carles Marigó i Cantoría

Carles Marigó i Cantoría

El dimarts 10 de març, Joventuts Musicals de Catalunya i L’Auditori proposen una jornada dedicada a joves músics catalans o formats a Catalunya: el quartet vocal Cantoría i el pianista Carles Marigó.

 Magalí Sare & Sebastià Gris

Magalí Sare & Sebastià Gris

El dimarts 10 de març, la cantant Magalí Sare i el guitarrista Sebastià Gris presenten el seu nou disc titulat 'A boy and a girl' de la mà ‎dels productors David Soler i Santi Careta.‎

 Noa Wildschut, Simon Höfele i João Barradas

Noa Wildschut, Simon Höfele i João Barradas

El dimecres 11 de març, gaudeix del concert dels Rising Stars, un grup de joves i brillants artistes seleccionats per l’Organització Europea de Sales de Concerts: la violinista Noa Wildschut, el trompetista Simon Höfele i l’acordionista João Barradas

 Marc Soto

Marc Soto

El dimecres 11 de març, el bateria i productor Marc Soto presenta 'Bring that Noise', un directe plantejat com si es tractés d’una sessió de DJ amb músics en directe que origina noves vies d’experimentació i relació entre la música negra i l’electrònica. 

 Aris Quartett, Dudok Quartet Amsterdam i Esmé Quartet

Aris Quartett, Dudok Quartet Amsterdam i Esmé Quartet

El dijous 12 de març, el Festival dedica una jornada al quartet de corda amb la visita de l'Aris Quartett, el Dudok Quartet Amsterdam, i l'Esmé Quartet. Els tres conjunts oferiran un repertori basat en el romanticisme germànic amb obres de Mendelssohn i Brahms.

 Klaus Stroink

Klaus Stroink

El dijous 12 de març, el jove trompetista i compositor Klaus Stroink presenta 'The Space between the Notes': el seu projecte final de carrera, assaig sobre el groove i el seu primer concert com a líder. 

 Cor Jove Nacional de Catalunya

Cor Jove Nacional de Catalunya

El divendres 13 de març, el Cor Jove Nacional de Catalunya fa el seu debut a L’Auditori dins del Festival Emergents amb un programa consagrat a la música coral catalana i internacional dels segles XX i XXI.

 Liceu Jazz Grup

Liceu Jazz Grup

El divendres 13 de març, el Liceu Jazz Group, format pels millors alumnes del Conservatori Superior del Liceu, t'ofereix un concert que t'encantarà, sota la guia del saxofonista Perico Sambeat, un dels músics estatals de més prestigi i projecció internacionals.

  JONC presenta Evgeny Konnov i Carles Chordà.

JONC presenta Evgeny Konnov i Carles Chordà.

El divendres 13 de març, la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC) convida dos joves músics a fer el seu debut com a solistes a L’Auditori: el pianista rus Evgeny Konnov i el trompista Carles Chordà

 El doble de Brahms

El doble de Brahms

El dissabte 14 i diumenge 15 de març, la finlandesa Dalia Stasevska, principal directora convidada de l’Orquestra Simfònica ‎de la BBC, és l’encarregada d’obrir la porta als joves talents que enguany protagonitzen el ‎concert 'Emergents' amb el Doble per a violí i violoncel de Brahms.

 Debuts amb la banda: Selina Ott i Conrado Moya.

Debuts amb la banda: Selina Ott i Conrado Moya.

El diumenge 15 de març, el talent de la joventut es combina amb les dues obres més famoses de Gershwin i amb la música d’un dels nostres compositors més populars: Albert Guinovart. Redescobreix 'Rhapsody in blue' en una versió de l’austríaca trompetista Selina Ott i gaudeix d'un concert per a marimba en mans de l’alacantí Conrado Moya.

 Alexandra Dovgan

Alexandra Dovgan

Finalment, el dimarts 17 de març, el Festival Emergents Barcelona presenta la jove pianista Alexandra Dovgan apadrinada per Grigori Sokolov

 


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES