COMPARTEIX

Tornem com cada setmana amb les recomanacions de Pepe Zapata, director del TRESC, al 'Tot és Comèdia' de SER Catalunya. Avui amb tres recomanacions d’activitats culturals que passen fora de la ciutat de Barcelona, farem país, farem territori! Escolta aquí el podcast amb les recomanacions!

 Teatre Bartrina

Teatre Bartrina

El Teatre de Bartrina ofereix un espai magnífic, centenari, ple d’històries, mites i moltes estones de gaudi cultural compartides; amb una programació durant els propers caps de setmana de febrer que no té res a envejar a qualsevol teatre! Amb muntatges com ‘La partida d’escacs’ del gran Stefan Zweig, un magnífic monòleg d’en Jordi Bosch o ‘Calma’, de Guillem Albà, un clown imprescindible que et portarà riures assegurats! I això no és tot, també hi ha pels més petits de la casa amb l’obra de ‘Little Night’, de la companyia Imaginart, ideal per als més petits de no més de 3 anys. No us perdeu el repertori d’espectacles i experiències interactives que ofereix aquest gran teatre de Reus!

 Jazz Granollers Festival

Jazz Granollers Festival

Arriba la 30a edició  d’aquest festival, on Melba Liston, la primera trombonista a integrar una big band, serà una de les grans protagonistes del festival i alhora la imatge del cartell del festival. El festival compta amb una programació de luxe, que vol donar especial protagonisme al jazz en femení amb noms destacats d'intèrprets com: Mayte Alguacil, Natsuko Sugao, Irene Reig o Magalí Sare. Fins al 27 de març els amants del jazz podran gaudir de 13 concerts en diversos espais de Granollers, on conviuran amb les produccions pròpies del JazzGranollers Ensemble amb Marco Mezquida, o la Big Band de Granollers acompanyada de la Coral Polifònica i la Banda de l’Escola. No et perdis l’oportunitat de viure el Jazz en directe!

Festival Internacional de Màgia · Teatre Zorrilla

Festival Internacional de Màgia · Teatre Zorrilla

El Teatre Zorrilla de Badalona comença una setmana especial amb la 20a edició del Festival Internacional de Màgia, aquest any com a memorial a  Li Chang, un dels grans referents del món de la màgia a casa nostra. Descobreix la màgia i l’humor, el proper 8 de febrer, amb un festival que viurà el seu cap de setmana gloriós del 21 al 23 de febrer. Compta amb artistes de prestigi internacional com la maga peruana Gisell, els portuguesos Tá Na Manga, l’italià Shezan, o el finlandès Marko Karvo, guanyador del primer premi als Campionats del Món de Màgia.


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES