COMPARTEIX

Notícies
21 DE GENER DEL 2020 per TRESC

Segur que algun cop has sortit del cinema pensant que la pel·lícula era de les pitjors que has vist mai, oi? Doncs per no deixar a ningú fora del joc, la indústria cinematogràfica presenta el Golden Raspberry, conegut com  els Razzies. Una divertida ceremònia que es realitzarà aquest 8 de febrer i premia a les pitjors pel·lícules del cinema actual, si has llegit bé, el pitjor! Aquests anti-oscars són uns premis que parodien amb gran ironia i humor aquelles pel·lícules que van prometre ser el millor i van marcar-se un farol que els va costar uns quants milers de dòlars.

Entre la llista de pitjor cinema creat aquest any trobem remakes que prometien superar les anteriors:

‘Cats’

Una comèdia musical dirigida per Tom Hooper. Amb un repartiment amb trajectòria musical: James Corden, Jason Derulo, Jennifer Hudson o Taylor Swift i altres actors com Francesca Hayward com a protagonista. Aquesta pel·lícula és l'adaptació del famós musical de Broadway, 'Cats 'basat en l'obra d'Andrew Lloyd Webber, inspirada al seu torn en una col·lecció de poemes de T. S. Eliot.

‘Rambo’

Quatre dècades desprès torna la mítica saga de pel·lícules inspirades en la novel·la de David Morrel ‘First Blood’. Una producció de Kevin King Templeton i Less Weldom i un gran repartiment: Sylvester Stallone, Paz Vega, Sergio Peris-Mencheta, Adrianna Barraza, Yvette Monreal, Genie Kim.

‘Hellboy’

Torna 'Hellboy', el gran dimoni de pell vermella, amb cua, banyes i un braç de pedra, una ficció plena d’acció basada en les novel·les gràfiques de Mike Mignola. Dirigida per Neil Marshall i amb un repartiment format per: David Harbour, Milla Jovovich, Ian McShane. Hellboy atrapat entre els mons del sobrenatural i l’humà tindrà una nova missió, enfrontar-se a una nova i poderosa amenaça: Nimue, coneguda com La Reina de la Sang.

‘Godzilla: King of the monsters’

Aquesta seqüela de la pel·lícula Godzilla (2014) està dirigida per Michael Dougherty, que ha reescrit el guió del film al costat de Zach Shields i Max Borenstein. El repartiment protagonista està format pels actors Vera Farmiga, Kyle Chandler, O'Shea Jackson Jr., Aisha Hinds Charles Dance i Millie Bobby Brown.

'Glass'

Sí, 'Glass' també està nominada. I és que la darrera entrega de M. Night Shyamalan no va agradar gairebé a ningú. Seguien 'El protegido' (2000) i 'Múltiple' (2016), però la tercera entrega d'aquesta saga ho ha esguerrat tot. James McAvoy i Bruce Willis, per molta força que mostressin a la pel·lícula, també han estat nominats en aquesta edició dels Razzies.

 

Pitjor pel·lícula

· Godzilla: King of monsters

· Cats

· Serenity

· Madea´s funeral

· The Ghosts of Sharon Tate

· Reproduction

· Rambo: Las blood

· Glass Fanatic

· Hellboy

· Zeroville

 

Pitjor actor

· Gerard Butler (Falling angel)

· Matthew McConaughey (Serenity)

· James McAvoy (Glass)

· Keanu Reeves (Reproduction)

· Sylvester Stallone (Rambo: Last Blood)

· John Travolta (Fanatic)

· James Franco (Zeroville)

· David Harbour (Hellboy)

 

Pitjor actriu

· Hilary Duff (The Ghosts Of Sharon Tate)

· Milla Jovovich (Hellboy)

· Demi Moore (Corporate animals)

· Tyler Perry’s (Madea’s funeral)

· Rebel Wilson (The Swindler)

· Megan Fox (Zeroville)

· Anne Hathaway (The Scammer / Serenity)

· Francesca Hayward (Cats)

 

Aquí la llista completa de les nominacions. Què creus: s'han passat aquest cop, o fan justícia les nominacions?


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES