COMPARTEIX

Un any més, el Poble Espanyol es vesteix de Nadal i ofereix activitats per a tots els públics: animacions, mostra gastronòmica, una trobada de swing, música en directe, la visita del Pare Noel i els Reis d’Orient,... i moltes més que podràs descobrir del 21 al 29 de desembre!

Aquest any, com a novetat, es presenta Euphoria, un espectacle que combina dansa, teatre, circ i màgia, que després de fer una gira durant l’estiu per diferents pobles de Catalunya, arriba per primera vegada a Barcelona. A continuació, t’expliquem les claus d’aquest espectacle!

La Història:

Euphoria explica la història de l’Arlet, una nena que té un somni, fer màgia. Per fer-lo realitat, haurà d’enfrontar-se als monstres i reptes que apareixeran en el seu camí per tornar a trobar la seva identitat.

L’espectacle ens explica com la por, l’amor, la inseguretat i la passió es barregen en l’adolescència i ens construeixen com a dones. D’aquesta manera, es fa un homenatge a la dona i a tots els qui lluiten per seguir els seus somnis.

La Companyia:

Les protagonistes són vuit noies d’entre nou i setze anys. Elles s’han format des de ben petites en disciplines de dansa, acrobàcia i interpretació, i ara han aconseguit la seva primera experiència professional, començant a construir així el seu somni. Qui millor que explicar les històries dels somnis i les il·lusions dels més petits que elles que ho estan vivint?

L’assessoria artística:

Per donar un segell de qualitat artístic, la producció compta l’assessoria de Marc-Antoine Picard. Ell és director d’escena internacional i ha estat actor a l’espectacle KA del Cirque du Soleil Las Vegas. Amb aquesta incorporació, es treballa l’espectacle des de una visió renovada de les produccions de circ contemporani.

L’espai:

Un aspecte clau de la producció és l’espai. L’espectacle té lloc en una carpa geodèsica amb capacitat per a 180 persones, construïda específicament per aquesta producció que convida als espectadors a descobrir l’univers oníric de la proposta.

En família:

És un espectacle ideal per anar amb tota la família, ja que està dirigit a tots els públics. L’argument està ideat perquè l’espectador s’identifiqui i acompanyi a les noies durant el seu viatge cap a l’edat adulta. Tant els nens com els pares gaudiran i aconseguiran treure el nen que tots portem a dins!

Els carrers del Poble Espanyol s’ompliran de màgia, il·lusió i alegria. Vine i celebra el Nadal amb nosaltres!


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES