COMPARTEIX

19 DE DESEMBRE DEL 2019 per Irene San Martín

Encara no tens preparats els regals de Nadal? Des del TRESC et portem una selecció amb les millors propostes teatrals per regalar a qui més estimes! Quan regales teatre, regales un munt d'emocions inoblidables, històries memorables, experiències indescriptibles i molt més! 

 West Side Story

West Side Story

West Side Story’ és un dels musicals més importants i representatius del teatre universal del dramaturg Arthur Laurens, qui transporta el clàssic ‘Romeu i Julieta’ de Shakespeare a la ciutat de Nova York, on dos joves enamorats es veuen atrapats per l'enfrontament entre dues bandes de carrer, els Americans Jet i els Porto-riquenys Shark. La seva lluita per sobreviure en un ambient d'odi, violència i prejudicis dona forma a una de les històries més emocionants, esquinçadores, boniques i rellevants del teatre musical!

Fins al 26 de gener al Teatre Tívoli 

 La tienda de los horrores

La tienda de los horrores

Després del gran èxit de La jaula de las locas’, Àngel Llàcer i Manu Guix es llancen a representar aquesta comèdia musical, protagonitzada per Marc Pociello, José Corbacho, Diana Roig, The Sey Sisters i Ferran Rañé. És la història d’amor impossible entre Seymour i Audrey, treballadors de la floristeria del senyor Mushnik. Es produeix un gir inesperat amb l’aparició d’una misteriosa planta que salvarà el negoci i aportarà nous clients, però que té un petit gran problema: és carnívora i s’alimenta de sang humana...

Fins al 19 de gener al Teatre Coliseum

 Messi 10 by Cirque du Soleil

Messi 10 by Cirque du Soleil

El Cirque du Soleil presenta l’espectacle de circ basat en la vida i trajectòria esportiva de Leo Messi, ideal per gaudir en família aquestes festes! Una experiència al·lucinant i inspiradora per als fans que tradueix acrobàticament l’atletisme, la devoció i la superació que combinen el món del futbol amb el del circ, celebrant el millor futbol del nostre temps. El show explora tots els elements del seu èxit per crear un univers en què la grandesa s’assoleix cada vegada que algú cau i s’aixeca en el camí cap a l’impossible. 

Fins al 4 de gener al Parc del Fòrum (Plataforma Marina)

 Apocalipsis

Apocalipsis

El Circo de los Horrores torna a Barcelona amb el seu quart espectacle, ‘Apocalipsis’, la nova proposta amb la qual et sorprendran a través del circ i el teatre d’impacte. Et traslladaran al món després del col·lapse, on guerres, sequeres, malalties, caos mediambiental i baralles entre races han deixat un planeta devastat, sense gairebé recursos per subsistir. Una òpera rock circense que fusiona per primera vegada en un xou el millor rock, la majestuositat de l’òpera, el ritme del teatre musical i el risc del circ. 

Fins al 5 de gener al Port Vell

 El pare de la núvia

El pare de la núvia

Una gran comèdia dirigida Joel Joan i representada per Joan Pera, Pep Sais, Maife Gil, Anna Carreño, Oriol Casals, Marc Rius i Sergi Vallés. La Meritxell, l’única filla de Francesc Ramon, està a punt de casar-se amb el Bernat, el seu gendre ideal. Endut per l’emoció, el pare organitza la boda del segle, però tot agafa un gir inesperat quan, el dia abans del casament, en Francesc Ramon descobreix que la mare del seu futur gendre va ser una antiga amant seva i que va parir al Bernat nou mesos després de la seva última infidelitat. 

Fins al 9 de febrer al Teatre Condal.

 La Importància de ser Frank

La Importància de ser Frank

David Selvas dirigeix a Laura Conejero, Jaume Madaula, Ferran Vilajosana o Paula Jornet, entre d’altres, en una de les obres més conegudes d’Oscar Wilde, ‘La importància de ser Frank’. Una deliciosa comèdia que mostra la hipocresia humana a través dels embolics amorosos de dos joves britànics i les seves secretes dobles vides. Espectacle guanyador de 3 Premis TB de la temporada 2017-2018 en les categories de: Millor espectacle, Millor actriu de repartiment i Premi Revelació!

Fins al 16 de febrer al Teatre Poliorama

 Els pastorets de la Martina

Els pastorets de la Martina

La companyia DARA presenta ‘Els pastorets de la Martina’, de Roc Esquius, una obra per a tota la família on, juntament amb la Martina, faràs un viatge màgic i ajudaràs a que l’infant Jesús pugui néixer a l’establia després de jugar a superar el dimoni. Una obra que et recorda que el Nadal és una època plena de valors i sentiments. ‘Els pastorets de la Martina’ volen ser una clucada d’ull als Pastorets de Folch i Torres, especialment escrits pel públic infantil d’ara.

Fins al 5 de gener al Teatre Tantarantana

 Regala Aquitània · Kràmpack

Regala Aquitània · Kràmpack

Aprofita ara aquesta oferta espectacular! Regala una entrada per anar a veure "el teu espectacle" al Teatre Aquitània!! Aquesta és una entrada bescanviable per qualsevol de les funcions que tu vulguis i per a qui tu vulguis!

 Regala Tantarantana

Regala Tantarantana

Els packs regal Tantarantana tenen molts avantatges! Faràs un regal de 10! Pots escollir qualsevol espectacle de tota la programació. En la programació d'adults pots escollir fins a 2 entrades per espectacle i en la programació familiar pots escollir 2 o 3 entrades per espectacle.

 Regala TNC

Regala TNC

Una idea excel·lent per regalar teatre i cultura a amics i familiars o com a regal d'empresa aquest Nadal. Regala TNC, l'encertaràs segur! Els xecs regal són bescanviables per qualsevol espectacle i/o abonament del TNC i que estigui a la venda fins al 12 de juliol de 2020. 

Regala Teatre Focus

Regala Teatre Focus

El Grup Focus ofereix tota mena de tiquets regal per a totes les butxaques! Podràs regalar 2 localitats pels següents teatres: Goya, Romea, La Villarroel i el Condal. A més, el Teatre Romea ofereix regal pels més menuts! 

Ara que ja ho has vist, no tens excusa! Anima't i regala teatre per passar unes bones festes!!! 


per  Irene San Martín

ÚLTIMS ARTICLES