COMPARTEIX

T’expliquem les recomanacions culturals que va fer Pepe Zapatadirector del TRESC, al programa ‘Tot és Comèdia’ de SER Catalunya, el diumenge 15 de desembre. Aprofita per gaudir aquesta setmana de tot el que et proposem a continuació!

 La Nit del Passeig de Gràcia

La Nit del Passeig de Gràcia

En primer lloc, reserva’t a la teva agenda el dijous 19 de desembre perquè la nit de les compres torna amb La Nit del Passeig de Gràcia. La gran avinguda de Barcelona tindrà els seus comerços oberts amb grans descomptes en una nit que serà inoblidable, doncs aquest any el passeig lluirà més que mai amb el nou enllumenat, també hi haurà food trucks, un bosc d’avets i actuacions en directe amb música de tots els estils: gòspel, swing, rock i música urbana. Una forma diferent d’encarar la celebració del Nadal!

 'West Side Story'

'West Side Story'

Seguim amb la segona recomanació per aquesta setmana! Torna a la cartellera barcelonina dels musicals un dels títols més importants i representatius d’aquest gènere: ‘West Side Story’! Amb música de Leonard Bernstein i lletres de Stephen Sondheim. Una nova adaptació que arriba  des de Madrid i que et transportarà a la ciutat de Nova York dels anys 50. L’argument remet a ‘Romeu i Julieta’ de Shakespeare, però en aquest cas els enamorats viuen atrapats per l’enfrontament entre dues bandes, els Jets i els Sharks. Podràs gaudir de l’obra a partir del divendres 20 de desembre al Teatre Tívoli!

 Gameplay. Cultura del videojoc

Gameplay. Cultura del videojoc

Per últim, a partir del dimecres 18 de desembre, el CCCB presenta l’exposició Gameplay. Una mostra imprescindible per a tots els públics, un viatge als orígens dels videojocs i una reflexió sobre l’impacte que han suposat en la cultura popular digital, en l’art i en la nostra societat. L’exposició inclou un espai lúdic per poder jugar tant amb les primeres màquines recreatives i jocs d’ordinador, com amb les propostes més immersives i actuals. Estarà fins al maig del 2020, però el Nadal pot ser un bon moment per endinsar-te en el món del videojoc!

Això és tot per avui! Ens tornem a trobar diumenge vinent amb més propostes culturals!


per  Irene San Martín

ÚLTIMS ARTICLES