COMPARTEIX

21 DE NOVEMBRE DEL 2019 per Irene San Martín

Aquest diumenge Pepe Zapata torna al Tot és Comèdia de la Cadena SER amb una gran recomanació cultural dedicada a tots aquells amants dels llibres. Parlem del Sant Jordi de Nadal que organitza el TRESC; el millor esdeveniment literari del Nadal, gratuït i per a tota la família, que arriba el proper cap de setmana a la Fàbrica Estrella Damm

Gaudiràs de tot un cap de setmana dedicat a la literatura, amb presentacions de llibres, novetats literàries, signatures d’escriptors, col·loquis, converses, taules rodones, tallers, activitats infantils, concerts en directe, parades de llibres, mercat, food trucks... Com si fos Sant Jordi, però per al Nadal, perquè des del TRESC volem reivindicar que un bon llibre sempre pot ser el millor regal!

Dins de la programació del Sant Jordi de Nadal, que comptarà amb convidats de luxe com Jordi Nopca, Roger de Gràcia, Maria Barbal, Màrius Serra, Rafel Nadal i Najat El Hachmi, Pepe Zapata en destaca 3 activitats:

En primer lloc, una trobada el dissabte a les 13:35 amb en Jordi Panyella, de Pol·len Edicions i l’Espai Contrabandos, qui parlarà d’ecoedició i de com el sector editorial pot treballar aplicant criteris de respecte al medi ambient.

En segon lloc, una activitat que té com a protagonista a la gran artista Christina Roenvinge que tindrà lloc el mateix dissabte a les 17:10. Aprofitant la publicació del seu llibre debut, un diàleg amb la periodista musical Marta Salicrú per parlar de les referències literàries, musicals i artístiques que li han influenciat més a l’hora d’escriure cançons.

I per últim, una activitat dedicada a Xavier Bosch i el seu últim llibre, ‘Paraules que tu entendràs’, una novel·la que explora les relacions de parella. Bosch conversarà amb Joan Safont i Pilma Travel per parlar de viatges íntims.

Recordeu que podeu reservar les vostres invitacions a la web santjordidenadal.cat. T’esperem el proper cap de setmana envoltats de molts llibres i carregats d'energia positiva!

Salut i Cultura!

 


per  Irene San Martín

ÚLTIMS ARTICLES