COMPARTEIX

Com cada diumenge, el TRESC torna a col·laborar amb el programa 'Tot és Comèdia' de  SER Catalunya. Pepe Zapata, director del TRESC, recomana 3 propostes d'allò més engrescadores per tal de començar la setmana amb un somriure i no perdre't cap novetat! Així que para atenció!

Pots escoltar l'àudio del programa, aquí! 

 

 Festival Clàssics

Festival Clàssics

Divendres passat la Casa dels Clàssics i Grup Som van presentar una interessant iniciativa: El Festival Clàssics, un festival d'arts contemporànies i pensament que busca reflexionar al voltant del concepte de la bellesa mitjançant activitats de música, teatre, il·lustració, cinema, poesia i més a diversos espais de Barcelona. El Festival Clàssics continuarà fins a finals de novembre amb artistes singulars com: Sílvia Pérez Cruz, Àlex Rigola, Paula Bonet, Roger Mas i Maria Cabrera, Josep Pedrals i David Soler, Àlex Gorina i molts més.

  William Basinski: Elegia per a un temps renascut

William Basinski: Elegia per a un temps renascut

El proper cap de setmana, durant la matinada de diumenge, toca endarrerir l'hora del rellotge per guanyar una hora més, a les 3h de la matinada tornaran a ser les 2h. Aquest fenomen, que a vegades ens sembla tan quàntic, pot convertir-se en una experiència única gràcies al Palau de la Música amb el concert 'Elegia per a un temps renascut'; un concert protagonitzat pel mestre de música d'ambient, William Basinski, en col·laboració amb els artistes visuals Evelina Domnitch i Dmitry Gelfand, els quals ens presenten una performance plena de melodies i sons hipnòtics que pretén activar el rellotge intern mentre atura l'extern.

  48 OPEN HOUSE

48 OPEN HOUSE

Com cada mes d'octubre, el dissabte i diumenge vinent, 200 edificis obriran les seves portes de cara al públic a l'àrea metropolitana de Barcelona i voltants, amb motiu de la inauguració de la 10a edició del 48 open House, la qual posa especial atenció a les dones arquitectes. Es tracta d'una associació cultural sense ànim de lucre que té com a objectiu la divulgació del ric patrimoni arquitectònic de la ciutat; i que enguany vol donar visibilitat a les dones arquitectes d'aquesta dècada. Alguns dels edificis destacats són: l'edifici gòtic el Monestir de Sant Jeronila Casa Vicens; el Museu Nacional d'Art; o el Dipòsit de les Aigües de la Universitat Pompeu Fabra.


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES