COMPARTEIX

30 D’AGOST DEL 2019 per TRESC

Missatge de Pepe Zapata, director del TRESC

Comencem una nova temporada cultural més, i ja van 14, amb més ganes que mai d’oferir continguts diferencials, referencials i preferencials a tots els que formeu part del TRESC.

Durant les properes setmanes els aniràs descobrint... un pack trimestral per als més teatreros, descoberta d’espais i processos de creació in situ, nous cicles i programes, col·laboracions amb prescriptors culturals i mitjans de comunicació... No renunciem a oferir-te avantatges i descomptes; ans al contrari, disposarem de més i millors opcions encara; però el que realment ens motiva és complementar-ho amb una oferta cultural pensada especialment per a tu.

Volem posar l’èmfasi en allò que ens fa veritablement diferents, la nostra comunitat. Som la comunitat dels consumidors habituals i intensius de cultura: som teatreros, som bojos per la música, som cinèfils, som lletraferits, som amants dels museus, som apassionats de la dansa, som malalts dels llibres, som entusiastes de la cultura… i, a més, ens encanta compartir-ho amb la gent que més estimem. Per això, volem que sentis l’orgull de ser i formar-ne part de la comunitat cultural més important del país.

Hem nascut com a Club Català de Cultura i ho continuarem essent, però hem de fer un pas més enllà per créixer, fins i tot amb una renovació del nostre logo en què el 3 passa a ser una e; una picada d’ulls envers la recuperació de la paraula escrita, escoltada, visionada, insinuada, somniada… i sobretot remarcant totes les C que formen part del nostre ADN… la C de club, de català, de cultura... però també la C de crear, de col·laborar, de compartir, la C de generar complicitats, la C de ser la comunitat de cultura.

Celebrem-ho!

 
Pepe Zapata, Director


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES