COMPARTEIX

Recomanacions
3 D’AGOST DEL 2019 per TRESC

La nova temporada teatral tornarà a apujar el teló amb 10 de les obres més taquilleres. Al TRESC, perquè el final d’estiu no aturi les teves ganes de cultura, et recomanem una selecció èxits teatrals que no et pots tornar a perdre!

 Jerusalem

Jerusalem

Després de la seva estrena, l’èxit del Grec farà temporada a Barcelona. El Teatre Romea rebrà aquest antiheroi decadent, protagonitzat per Pere Arquillué, que viu en una caravana.

El muntatge, dirigit per Julio Manrique, està inspirat en ‘Jerusalem’, un himne compost per Sir Hubert Parry sobre uns versos de William Blake el 1916. Aquest crit a la llibertat ja ha fascinat el públic més exigent!

A partir del 14 de novembre

 La Tienda de los horrores

La Tienda de los horrores

Basada en la pel·lícula de Roger Cormanuna, arriba al Teatre Coliseum una explosió de bon humor a ritme de soul i rock'n'roll. Els creadors de 'La Jaula de las Locas', Manu Guix i Àngel Llàcer, ens presenten una nova comèdia musical electritzant!

Damunt l'escenari hi haurà: Marc Pociello, Diana Roig, Ferran Rañé, José Corbacho i The Sey Sisters, entre d'altres!

A partir del 10 de setembre

 Flashdance

Flashdance

L’energia dels anys 80 torna a eclipsar la ciutat i ho farà al Teatre Tívoli, amb una orquestra esplèndida, ballarins versàtils i coreografies contagioses!

Una història inspiradora, plena d’obstacles i conflictes. Un musical sobre la vida d'Alex Owens, una noia de 18 anys, soldadora de dia i ballarina de nit, que somia a anar a la prestigiosa Shipley Dance Academy i convertir-se en una ballarina professional.

Del 13 al 29 de setembre

 Maremar

Maremar

És una metàfora sobre la vida, explicada amb un viatge a través del mar. ‘Maremar’ és un cant a l’amor familiar i a la reunificació dels membres dispersats d’una família que lluiten pel seu retrobament.

El Teatre Poliorama recupera aquesta obra punyent de Dagoll Dagom dirigida per Joan Lluís Bozzo amb música i lletres inspirades en les cançons de Lluis Llach.

A partir del 14 de novembre

 Una gossa en un descampat

Una gossa en un descampat

Una obra sobre un tema inexplorat i invisibilitzat com és la mort perinatal. ‘Una gossa en un descampat’ és un viatge, explicat per la Clàudia Cedó, a través del dol, la soledat, el buit i també de l’amor.

Una història crua explicada amb delicadesa, que dirigeix Sergi Belbel i que protagonitzen Pep Ambròs, Anna Barrachina, Queralt Casasayas, Vicky Luengo, Xavi Ricart i Maria Rodríguez.

A partir del 19 de setembre

 Les coses excepcionals

Les coses excepcionals

Torna la comèdia interpretada per Pau Roca sobre dos temes gairebé invisibles: la depressió i el suïcidi. Tot comença amb una llista de coses que fan que la vida valgui la pena. Una llista que escriu un nen de sis anys a la mare que ha intentat suïcidar-se. Llista que potser també li serà útil a aquell nen, ara adult. Una perspectiva molt lluminosa sobre per què val la pena viure.

A partir del 7 de novembre

 Miedo

Miedo

Després d’estrenar nou disc, el cantautor Albert Pla presenta espectacle escènic amb el mateix nom: ‘Miedo’. Un recorregut per les sensacions, les emocions i els sentiments que ens produeix la por i que alimenta els nostres pensaments. No t’ho pots perdre!

Del 10 al 20 d'octubre

 La importància de ser Frank

La importància de ser Frank

El Poliorama recupera un dels retrats més àcids i divertits que s'han fet mai sobre la hipocresia social. Aquesta peça, escrita per Oscar Wilde, i ara dirigida per David Selvas, té l’èxit assegurat. I, entre l’equip de luxe, cares conegudes com la de Laura Conejero, Miki Esparbé, Paula Jornet o David Verdaguer. Que no t’ho expliquin!

A partir del 16 de gener

 Pel davant i pel darrera

Pel davant i pel darrera

Per cinquena vegada, aquesta llegendària comèdia torna a Barcelona. Al novembre tindràs l’excusa perfecta per tornar a divertir-te amb els problemes i dificultats als quals s’enfronta aquesta companyia de teatre! Lluís Villanueva, Llol Beltran, Carme Pla... un repartiment que et farà plorar de riure, segur.

A partir del 13 de novembre

 Escape Room

Escape Room

Al barri d’Hostalfrancs, un grup d’amics hauran de trobar la manera de sortir d’un Escape Room infernal. No pararan de passar-los coses estranyes i el públic no podrà parar de riure del drama que pateixen els personatges, protagonitzats per Oriol Vila, Joel Joan, Àgata Roca i Paula Vives. El compte enrere comença ja... et quedaràs sense butaca?

A partir del 18 de desembre

 


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES