COMPARTEIX

Notícies
9 D’AGOST DEL 2019 per Alberto Vázquez

Deixar-te meravellar per un bon musical és un plaer! La temporada que ve està farcida d'espectacles que et permetran gaudir de la millor música i interpretació a la vegada. En aquest article te'n presentem 9! Descobreix-los tots i gaudeix-los amb avantatge TR3SC! 

 Flashdance

Flashdance

'Flasdance El Musical' torna al Teatre Tívoli per a reviure una de les pel·lícules més famoses i icòniques de la dècada dels 80's. Qui no es recorda d'Alex Owens quan va entrar per primera vegada a l'escola de ball de Shipley Dansi Academy? En aquest lliurament es reviu l'esperit de superació i el poder d'aferrar-se als somnis per sobre de tot. Un musical innovador, que també captivarà a les generacions més joves perquè inclou exigents i complexos trucs de ball urbans i música renovada.

 El jovencito Frankenstein

El jovencito Frankenstein

Vols passar una vetllada entre riures? En aquest cas no pots perdre't 'El Jovencito Frankestein' en el Teatre Tívoli a partir de l’11 d’octubre. Una terrorífica comèdia musical que ens explica la història del Doctor Frankestein i com acaba creant a un monstre. Amb un humor renovat i una espectacular posada en escena, el musical és capaç de reviure a un mort... literalment.

 West Side Story

West Side Story

Aquest és un dels musicals més famosos i importants del teatre a tot el món. Compta la història de la parella enamorada de Shakespeare, Romeu i Julieta, que es veuen embolicats en un enfrontament entre dues bandes de carrer novaiorqueses. La seva lluita per sobreviure fan d'aquest musical una de les historia més emocionant i belles del panorama. Si encara no has tingut oportunitat de veure-la, ara ho podràs fer en el Teatre Tívoli a partir del 20 de desembre.

 Rhapsody of Queen

Rhapsody of Queen

Un nou espectacle internacional amb les cançons més grans de Queen i Freddie Mercury. Rhapsody of Queen és l'espectacle definitiu de la banda que va canviar la història de la música. Un xou amb 4 cantants internacionals i una potent i gran banda de rock acompanyats per un gran desplegament tècnic visual per a no deixar indiferent a ningú. No t'ho perdis en el Teatre Tívoli, ja que només estarà des del 4 al 8 de setembre!

 La plaça del diamant

La plaça del diamant

La companyia de teatre Eòlia arriba al Teatre Poliorama amb l'obra clàssica de Mercè Rodoreda, 'La Plaça del diamant'. Conta la història de Natalia (Colometa) amb el rerefons de l'arribada de la República i de la guerra civil. No et perdis aquest drama musical, especialment per a aquells que vulguin reviure la Barcelona de postguerra.

La importància de ser Frank

La importància de ser Frank

Un retrat de la hipocresia actual en la societat. Aquesta és la trama que proposa el seu escriptor, Oscar Wilde, qui va ser condemnat a presó per indecència en la seva vida privada, només tres mesos després d'haver estrenat el musical. La peculiar i divertida obra torna amb David Verdaguer, Laura Conejero i Miki Esparbé al teatre Polioroma a partir del 16 de gener.

 Miedo · Albert Pla

Miedo · Albert Pla

Albert Pla ens proposa en està ocasió un viatge íntim i molt personal en forma de musical. Si t'agrada l'humor irònic, aquesta proposta és per a tu! Apunta't a aquesta aventura en què s'afronten les pors d'un mateix i el terror a la mort per a finalment arribar a la catarsi del riure, l'alliberament. A la Barts, a partir del 10 d’octubre.

 El Petit Príncep

El Petit Príncep

Un clàssic nadalenc a la sala Barts, torna 'El Petit Príncep' amb la 6a temporada. Una excel·lent proposta en família en què coneixeràs els valors de l'amor i l'amistat a través del viatge d'un nen per planetes insòlits. No deixis de veure aquesta producció d'Ángel Llacer, Manu Guix i La Perla 29 i porta’t per les seves projeccions màgiques i un so envoltant 360°.

 La Rambla de les Floristes

La Rambla de les Floristes

Si ets un amant de la història barcelonina, aquest musical és una proposta indispensable! El clàssic del teatre català, la Rambla de les Floristes, fa un passeig per dos moments estructurals de la història moderna de Barcelona, solcant amb tota promiscuïtat les múltiples facetes de la calidoscòpica realitat de la ciutat comtal. Dirigida per Jordi Prat i Coll, podràs veure-la a partir del 10 d'octubre.


per  Alberto Vázquez

ÚLTIMS ARTICLES