COMPARTEIX

Amb l’arribada de la primavera arriba la poesia! Barcelona Poesia és el festival poètic més important de l’any i se celebra entre els dies 8 i 16 de maig a diversos espais de la ciutat.  Aquesta edició presenta un programa molt interessant i divers, amb activitats majoritàriament gratuïtes, de manera que no importa quins siguin els teus interessos… estem segurs que hi trobaràs la teva inspiració!

 'Palabras y sones de Barcelona'

'Palabras y sones de Barcelona'

Poesia i música es donen la mà en aquest itinerari literari per la ciutat comtal dels segles XIX i XX. Àngel Guimerà, Joan Salvat-Papasseit, Mercè Rodoreda, Joan Maragall i Montserrat Roig són alguns dels autors protagonistes d’aquest recorregut acompanyat de músiques tradicionals catalanes.

Homenatge a Mary Oliver. 'Sempre he estat ocell'

Homenatge a Mary Oliver. 'Sempre he estat ocell'

Diversos autors celebren la poeta nord-americana Mary Oliver, una de les figures més destacades i aclamades de les últimes dècades. El seu poemari 'Ocell roig' arriba en català i s’erigeix com el punt clau d’una producció poètica que recull la influència de Walt Whitman.

'Aquest nen està a la Lluna'

'Aquest nen està a la Lluna'

Amb aquest espectacle podràs acostar la poesia als més petits de la casa. Seguireu les aventures d’en Roc, un nen que mitjançant una joguina molt especial arribarà a descobrir mons inimaginables on la música té un paper molt important.

'Breaking Ground Barcelona'

'Breaking Ground Barcelona'

Arriba a Barcelona la innovadora productora literària Speaking Volumes amb un projecte on la diversitat lingüística serà la protagonista. Breaking Ground busca superar les fronteres i donar visibilitat a autors emergents d’ascendències diverses.

 'Noches Sonhoras'

'Noches Sonhoras'

Si vols estar al dia de les últimes tendències poètiques, no pots deixar passar aquest espectacle experimental al llarg de tota una jornada. La combinació de poesia i noves tecnologies, música electrònica i el software més innovador aconseguir captar la teva atenció durant una bona estona.


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES