COMPARTEIX

Notícies
16 DE NOVEMBRE DEL 2018 per TRESC

Barcelona, 16 de novembre de 2018. 

 

Amb motiu del nomenament de Miquel Curanta com a director general de l'ICEC, el Consell d'Administració del Club Català de Cultura, reunit el passat dimecres 14 de novembre, va aprovar el seu relleu nomenant Pepe Zapata com a Director del Club TR3SC.

Pepe Zapata era fins ara Director de Comunicació, Màrqueting i Públics del Grup Focus. De la seva trajectòria professional anterior, cal destacar que ha estat soci i consultor de TekneCultura -empresa dedicada a l'anàlisi de dades per al sector cultural- (2014-2017), Director de Comunicació i Màrqueting del Mercat de les Flors (2009-2014), Coordinador de la Fundació Alícia -centre de recerca en alimentació i ciència liderat pel xef Ferran Adrià- (2006-2009), Gestor cultural de la Universitat Pompeu Fabra (1993-2006) i Tècnic comercial a l'Ajuntament del Prat de Llobregat (1985-1993). Va ser membre de la Junta i secretari de l'Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya. És conferenciant habitual en fòrums i jornades professionals, així com docent en diversos màsters i postgraus universitaris especialitats en comunicació, màrqueting i gestió de públics de la cultura.

Llicenciat en Filologia Anglesa per la Universitat de Barcelona, Pepe Zapata és MBA per la Universitat Pompeu Fabra - Barcelona School of Management, Màster en Gestió Cultural i Postgrau en Community Manager i Social Media per la Universitat de Barcelona, i ha cursat Programes de Gestió i Direcció d'Equipaments Culturals i d'Institucions Artístics i Culturals a ESADE.

Els principals reptes que assumeix Pepe Zapata al front del Club TR3SC passen per l'elaboració i lideratge d'un nou Pla Estratègic de l'organització, la consolidació i el creixement del nombre de socis, l'optimització de l'oferta d'activitats culturals i d'oci, l'aposta per la transformació digital del Club i, de manera destacada, la posada en valor de la comunitat d'usuaris culturals més important del país.


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES