COMPARTEIX

El TR3SC evoluciona i es transforma en una gran comunitat d’amants de la cultura. Estrenem un nou web en el qual estaràs al dia de tot el que passa als escenaris del país, podràs compartir-hi les teves opinions i connectar amb la resta de socis amb gustos similars i, com sempre, al millor preu. De la butaca de casa a la butaca d'un teatre, tot passa pel web del TR3SC! 

Coincidint amb aquest canvi, estrenem el nou espot del Club: 'Si t’encanta la cultura, tu ets TR3SC', que ha estat creat per l’estudi de direcció d'art i disseny gràfic Bold. En aquesta campanya reivindiquem el valor de la cultura en un món en el qual potser no tot ens somriu i fins i tot pot arribar a semblar gris. Els colors són la metàfora de la cultura i de tot el que representa. 

En una ciutat en blanc i negre on tothom està trist, la cultura és la nota de color que ens emociona i ens fa sentir vius. El món és gris però amb la cultura es torna de color i gràcies al TR3SC encara pot ser millor: el món perfecte per als amants de la cultura.  


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES