COMPARTEIX

30 DE JULIOL DEL 2018 per TRESC

Sabem que a vegades mirar una sèrie completa es converteix en un repte difícil d'aconseguir. Per això et portem 10 sèries que podràs veure d'una tongada durant els mesos d'estiu o en qualsevol altre moment que tinguis lliure. Hem seleccionat sèries de temàtiques molt diverses: intrigaamorhistòriafeminisme, entre altres. Descobreix-les i aquest estiu converteix-te en un autèntic seriòfil! 

 'Kiss Me First' - Netflix

'Kiss Me First' - Netflix

'Kiss Me First' és un thriller en què convergeixen el món real i el virtual. La protagonista de la història és la Leila, una adolescent de 17 anys bastant solitària, i que és addicte a un joc online anomenat 'Àgora'. En aquest joc coneix a la 'Mania', una jove amb qui congenia perfectament des del primer moment, tot i que són totalment oposades. La 'Mania' en el món real es diu Tess, i encara que la protagonista no ho sàpiga, amaga un obscur secret. Tot sembla anar bé, fins que un dia la Tess desapareix i la Leila assumeix la identitat de la seva amiga per descobrir quin misteri s'amaga darrere de la seva desaparició. Una sèrie de la directora nominada a l'Oscar (dues vegades) Liz Garbus que la crítica ha comparat amb 'House of cards', però en una versió encara més esgarrifosa. Netflix. 1 temprada.

Total: 5 h aprox.

 

 'Glow' - Netflix

'Glow' - Netflix

'Glow' hauria estat la història d'èxit de l'estiu passat si no fos perquè una campanya publicitària la va "reduir" a una sèrie de vandalisme i color. Però aquesta sèrie va molt més enllà... I és que la lluita lliure femenina de 'Glow' és una lluita per la llibertat: l'intent d'un grup de dones per tornar a fer seu un cos que havien deixat en mans dels seus marits i fills. Tot comença quan la Ruth es presenta a un càsting en un gimnàs de Los Ángeles i s'adona, un cop allà, que no és la típica audició. Així és com la jove actriu que es troba a l'atur, aconsegueix mantenir el seu somni viu, gràcies al paper de lluitadora juntament amb altres dones. Una comèdia signada per l'equip responsable d''Orange Is the New Black'Netflix. 2 temporades.

Total: 12 h aprox.

 

 'Alias Grace' - Netflix

'Alias Grace' - Netflix

'Alias Grace' presenta un món en què els abusos per part de les autoritats són vistos amb naturalitat i les seves conseqüències com fets que s'han d'assumir i ocultar quan correspon. En aquesta història, basada en la novel·la de Margaret Atwood (coneguda per 'The Handmaid's Tale') i ambientada al segle XIX, un psiquiatre avalua si una criada condemnada per assassinat és en realitat una autèntica assassina o bé la víctima d'una injustícia. La sèrie convida a ser devorada en una sola sentada! Netflix. 1 temporada.

Total: 5 h aprox.

 'Trust' - HBO

'Trust' - HBO

'Trust' està inspirada en fets reals i se centra en els Getty, una família estatunidenca tan adinerada com infeliç. La sèrie explica la història familiar i examina el corrosiu poder dels diners, explorant a la vegada les complexitats presents en qualsevol família, rica o pobre. Protagonitzada per Brendan Fraser ('La mòmia') i l'espanyola Verònica Echegui ('Jo sóc la Juani'), entre altres. HBO

Total: 10 h aprox.

 

 'The Handmaid's Tale' - HBO

'The Handmaid's Tale' - HBO

En un futur no molt llunyà, els Estats Units d'Amèrica són dominats per una elit ultraconservadora que sotmet les dones i les converteix en servents. D'altra banda, no neixen criatures, i les criades són especials perquè són fèrtils. Aquesta sèrie guanyadora d'un Emmy a millor sèrie dramàtica, està basada en el premiat best-seller de Margaret Atwood i està protagonitzada per l'actriu Elisabeth Moss que interpreta a Defred. El seu únic objectiu és sobreviure i trobar la filla que li han pres. HBO. 2 temporades.

Total: 23 h aprox.

 'Westworld' - HBO

'Westworld' - HBO

Un parc temàtic conegut com 'Westworld' ofereix als seus clients una experiència única: donar via lliure als instints més primaris sense que hi hagi conseqüències de cap tipus. Sexe, aventures, morts... Els amfitrions d'aquest lloc són en realitat robots programats per satisfer els desitjos dels seus convidats, fins que un grup d'aquests amfitrions es desvien de les seqüències programades meticulosament pels informàtics i adopten un comportament anormal. Anthony Hopkins i Evan Rachel Wood, protagonitzen una de les sèries més ambicioses d'HBO. 2 temporades.

Total: 23 h aprox.

 

 'La peste' - Movistar

'La peste' - Movistar

Transporta't a la Sevilla del segle XVI, una de les ciutats portuàries en què una de les epidèmies més mortíferes de tots els temps, va arrasar amb la vida de 60.000 habitants dels 140.000 que tenia, per culpa del pitjor brot de pesta negra de la seva història. La superproducció i ambientació de la sèrie fan possible que puguis veure la Sevilla més devastadora de tots els temps. Movistar +. 1 temporada. 

Total: 5 h aprox.

 

 'El día de mañana' - Movistar

'El día de mañana' - Movistar

Basada en l'exitosa novel·la d'Ignacio de Pisón, un dels escriptors més prestigiosos del panorama literari actual. 'El día de mañana' és una sèrie que parla sobre les aspiracions i els desitjosOriol Pla interpreta a Just Gil, un jove de poble que arriba a Barcelona el 1966 amb la intenció de menjar-se la ciutat i acaba convertit en confident de la policia franquista. 'El día de mañana' aconsegueix adquirir el ritme i la tensió d'un thriller i la profunditat psicològica del drama dels personatges. Movistar+. 1 temporada.

Total: 5 h aprox.

 

 

 'Killing Eve' - HBO

'Killing Eve' - HBO

'Killing Eve' està basada en les novel·les de Luke Jennings. La sèrie se centra en dues dones molt diferentsEve és una enginyosa agent de l'MI5, tot i que el seu gran somni és ser espiaVillanelle és una assassina experta que gaudeix dels luxes que el seu violent treball li ofereix. Aquestes dones intel·ligents s'enfrontaran en un èpic joc del gat i el ratolí. HBO. 1 temporada. 

Total: 6 h aprox.

 

 

 The Innocents - Netflix

The Innocents - Netflix

I la cirereta del pastís que arribarà a finals d'agost: 'The Innocents'. Una sèrie que demostra que, per sort, el fet sobrenatural ja és el més natural a la televisió, gràcies a la possibilitat de tenir cada vegada millors efectes especials amb un pressupost mòdic. Per això aquesta espècie de 'Romeu i Julieta' no es queda en l’amor tràgic, sinó que inclou també poders estranys. I, només pel tràiler, podem veure que la jove parella protagonista apunta a un tàndem espectacular. 

A partir del 24 d’agost, temporada completa a Netflix.


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES