COMPARTEIX

Notícies
3 DE JUNY DEL 2018 per TRESC

El compte enrere per conèixer el cartell del Cruïlla ha arribat a la seva fi! Una trentena d’artistes de tot el món s’uneixen als sis anunciats fins ara (entre ells, Izal, Joana Serrat o Bugzy Malone). Vénen de tots els racons del món – des dels Estats Units a Amèrica Llatina, passant pels països nòrdics i Jamaica - i seran a Barcelona entre el 12 i el 14 de juliol. Et fem un resum del cartell d’enguany, que reuneix en un sol escenari artistes que podrien encapçalar per si sols qualsevol festival de música de primer nivell. I si no pots esperar a juliol... Et deixem la playlist oficial del festival per anar fent boca i et recordem que ja pots comprar entrades amb descompte TR3SC per gaudir del festival!

 

DJs, funk i música urbana

El DJ noruec Kygo i N.E.R.D., el projecte més recent de Pharrell Williams, compartiran cartell amb mites de la música contemporània com David Byrne, líder de Talking Heads, o Jack White, ex integrant de The White Stripes. A mig camí entre l’electrònica i la cúmbia, els colombians Bomba Estéreo fusionen ritmes caribenys amb bases de rap. Si t’agrada aquest gènere, no ets pots perdre la visita de Prophets of Rage, un grup que ja es va revelar tot un èxit al Resurrection Fest de l’any passat. El raper anglès Bugzy Malone també arribarà a Barcelona amb un repertori carregat de crítica social.

 

Cruïlla de cultures

Un dels objectius del Cruïlla 2018 és donar a conèixer entre el públic barceloní artistes que, tot i ser figures consagrades al seu país, no són tan conegudes a escala internacional. És el cas de la francesa Camille, a qui la crítica ha batejat amb el nom de la ‘nova dama de la chanson ‘ francesa, o We The Lion, l’única banda d’indie rock del Perú que canta en anglès. Al costat de les bandes internacionals, no hi podien faltar els grups més consagrats de casa nostra. Blaumut o La Pegatina, habituals dels escenaris barcelonins, també actuaran a l’edició d’enguany. Els acompanyaran cantautors com Joana Serrat, Joan Dausà o Ramon Mirabet. La Maravillosa Orquesta del Alcohol, de Burgos, o els madrilenys Izal acabaran de donar-li al Cruïlla el toc alternatiu que el caracteritza.


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES