COMPARTEIX

Notícies
26 DE NOVEMBRE DEL 2017 per Miquel Curanta

De vegades costa explicar els motius pels quals organitzem un esdeveniment com el Mercat de Nadal del Llibre. Al capdavall, al TR3SC hi treballem 14 persones i 4 estudiants en pràctiques i tenim més esperit de “Juan Palomo” que cap altra cosa. I després ens fixem en tot el que hem fet durant l’any en curs; més de 500 activitats organitzades des del Club TR3SC, en els milers de persones que participen de les pre estrenes, els concerts, els Vis à Vis, les tertúlies literàries, les rutes i la resta de propostes, que al final ens sobren les raons per mobilitzar-nos en un esdeveniment així.

Però és que a més, el Mercat de Nadal del Llibre és diferent. Primer, perquè hi ve una gentada i això apuja el llistó de l’exigència, però també perquè representa moltes de les coses que ens defineixen com a club de cultura: la comunitat de gent. Més de 12.000 persones que, si tenen una cosa en comú, és la passió pels llibres i les ganes de compartir-la amb amics, coneguts i saludats. La segona de les característiques és la transversalitat. La diversitat de gustos i aficions que hi ha al país és tan gran com divers és el cartell d’autors i d’activitats que hi fem. I per descomptat, el contingut per sí mateix. De fet, és als llibres on la paraula cultura pren la seva màxima expressió. És a través dels llibres que experimentem vivències en primera persona, construïm el pensament crític, aprenem i compartim l’experiència viscuda. I finalment, perquè el Club TR3SC és això, una pila de gent que consumeix cultura, que és, sens dubte, la millor manera de preservar un dels patrimonis més importants que té el país.

Així doncs, us animo a participar del Mercat de Nadal del Llibre del TR3SC. Segur que hi trobareu més d’un autor o activitat que us farà passar un gran dia.

Miquel Curanta, director del Club TR3SC

 


per  Miquel Curanta

ÚLTIMS ARTICLES