COMPARTEIX

23 D’OCTUBRE DEL 2017 per TRESC

La guanyadora del sorteig és EVA BOSCH ROURA. Enhorabona i que gaudeixis del viatge! :)

 

Participa al #QuizTR3SC i entra al sorteig de 2 bitllets d'avió per visitar Lanzarote! Tens temps fins al dia 19 de novembre a les 23.59 h per participar en el sorteig.

 

Condicions
El sorteig es farà entre totes les persones que comparteixin el quiz a les seves xarxes socials i que s'inscriguin al formulari de registre al finalitzar-lo.
 
El premi per a un guanyador consisteix en:
Un (1) bitllet corresponent a un vol d’anada i tornada per a dues (2) persones (guanyador i acompanyant) a Lanzarote des de l’aeroport més proper al seu lloc de residència fent escala a Barcelona, si fos necessari, subjecte a disponibilitat de places i als termes i condicions de transport publicat a la pàgina de Vueling.
(I) Els vols hauran de reservar-se amb un mínim de 21 dies d’antelació a la data del primer vol.
(II) La data de vol serà des del 30 de novembre de 2017 fins al 28 de febrer de 2018, excepte els següents períodes exclosos en què no els bitllets no podran fer-se servir:
Del 05/12/17 a l’11/12/17 (ambdós inclosos)
Del 01/01/18 al 08/01/18 (ambdós inclosos) 
Del 24/02/18 al 04/03/18 (ambdós inclosos)
 
Al bitllet s’inclouran les taxes aeroportuàries i la facturació d’una (1) maleta de fins a vint-i-tres (23) kilograms.
 
Podràs participar-hi fins diumenge 19 de novembre a les 23:59. Avisarem el/a guanyador/a a través de correu electrònic amb les indicacions per aconseguir el premi. El premi no es podrà canviar i en cas que al guanyador no li sigui possible de gaudir-ne, s'entendrà que hi renuncia.
 
Les dades personals que ens faciliteu es tractaran com s'indica en la política de protecció de dades del Club Català de Cultura, S.L. 
 
La participació en el sorteig és voluntària i implica l'acceptació d'aquestes bases, i del criteri del TR3SC pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del sorteig i de l'elecció dels guanyadors. 

 

 


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES