COMPARTEIX

Més enllà de les grans estrenes i dels espectacles internacionals, el Festival de Tardor de Catalunya – Temporada Altapetits tresors que no pots passar per alt. Són espectacles que en molts casos arriben al festival avalats per l’èxit de públic i crítica. Aquí tens algunes d’aquestes propostes i també dues estrenes de la temporada teatral que es veuran per primer cop al festival.

El color de la llum

El color de la llum

El director Ferran Joanmiquel porta a l’escenari les imatges de 5 fotoperiodistes en un espectacle que parla dels conflictes dels nostres temps i dels límits ètics de la professió. Estrena absoluta.

La autora de Las meninas

La autora de Las meninas

Aquesta obra, escrita i dirigida per Ernesto Caballero i amb un repertori encapçalat per Carmen Machi, arriba a Temporada Alta després d’una gira per diversos teatres. Un espectacle que parla sobre el valor de l’art i el mal ús del poder.

Oumou Sangaré

Oumou Sangaré

És una de les veus més destacades del panorama musical africà que barreja tradició i modernitat. Un autèntic mite a Mali. Sangaré arriba al festival per presentar el seu darrer àlbum: 'Mogoya'. Un disc arrelat a la tradició i al wassoulou però obert a noves influències que representa un punt i a part en la carrera d’aques­ta cantant i activista.

El metge de Lampedusa

El metge de Lampedusa

Xicu Masó va assistir a una conferència del metge de Lampedusa (Pietro Bartolo) en la qual explicava la seva experiència arran de l’acollida d’immigrants en aquesta ciutat italiana. N’ha volgut fer un espectacle, que dirigeix Miquel Gorriz. Estrena a Temporada Alta.

Els tres aniversaris

Els tres aniversaris

Un dels muntatges més aplaudits a la darrera temporada teatral barcelonina arriba a Temporada Alta. Una nova oportunitat per veure aquesta versió lliure de 'Les tres germanes' de Thékov sota la direcció de Jordi Prat i Coll


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES