COMPARTEIX

La  cultura en família  conté dos ingredients essencials en la vida d'un nen: passar-s'ho bé i aprendre. Pares, tiets i avis; us proposem 8 activitats que aconsegueixen mesclar en la mida justa aquestes dues coses. Art, literatura, música, jocs visuals i molt més per aprendre sense deixar de divertir-vos en família!

 

Contacontes TR3SC al Museu de la Xocolata

Contacontes TR3SC al Museu de la Xocolata

Els matins de dissabte són sinònim de contacontes i xocolatada! Des del TR3SC mensualment organitzem un cop al mes conta contes per a tota la família al Museu de la Xocolata, acompanyat de xocolata desfeta per tothom. Us hi apunteu? 

Al mes de novembre teniu una cita amb Rosabel Bofarull escriptora i compositora d’‘Endevinalles musicals’. El Museu de la Xocolata s’omplirà de música i enigmes que hauran de desxifrar els més menuts.A més, al final de l’activitat hi haurà xocolata desfeta per a tothom. No deixeu perdre l’activitat més dolça del TR3SC!

 Concerts infantils

Concerts infantils

Moltes sales i auditoris del territori català, a banda d'oferir concerts exclusivament per a adults, també en programen alguns dedicats a tota la família i dirigits, especialment, als menuts de la casa.

Apropen, d'una forma divertida i plena d'estímuls perquè els nens aprenguin quin és primer i més genuí de les arts: la música.

El polifacètic cantautor Pau Riba, el pallaso Tortell Poltrona junt amb Albert Pla o el grup barceloní de pop electrònic dirigit a infants Rolf&Flor són alguns dels concerts que apropem als nens des del TR3SC. I, els concrets a L'Auditori, un espai màgic pels petits, tant per veure com per gaudir de la música.

L'Aquàrium de Barcelona

L'Aquàrium de Barcelona

L'aquari més gran del món de temàtica mediterrània és a casa nostra. En els 14 aquaris podreu veure tant espècies típiques de la nostra zona, pops, sèpies o daurades com exemplars exòtics, taurons, piranyes o pingüins.

A la zona infantil Explora! els més petits tindran l'oportunitat d'interactuar -tocant, escoltant i investigant- i descobrir la natura marina.

A més, amb el carnet TR3SC podreu gaudir de l'Aquàrium a un preu especial!

Art en joc

Art en joc

L’Obra Social ‘La Caixa’, a l’espai CaixaForum, està decidia a apropar les arts plàstiques als nens a través de divertides activitats que els ajudaran a pensar i descobrir l’art.

L’activitat permanent ‘Art en joc’ està dirigida a infants a partir de 2 anys i consta de diferents tallers: un joc de pistes per descobrir els espais més curiosos de l’edifici; un trencaclosques que serà tot un repte; un mural a través del qual aprendran què són els colors i com es comporten, amb el qual podran recrear noves formes plàstiques.

Tallers familiars a La Pedrera

Tallers familiars a La Pedrera

Els més petits de casa descobriran el modernisme i coneixeran un dels edificis més importants de la ciutat comtal gràcies a les activitats de La Pedrera. Una ocasió perfecta per gaudir d'activitats divertides, entretingudes i, alhora, educatives! 

Una d’elles és ‘Una sopa de pedres a La Pedrera’, títol del conte a través del qual els més petits descobriran quins ingredients va necessitar Antoni Gaudí per construir la Casa Milà. Confeccionaran les seves pròpies titelles i imaginaran l’interpretació teatral que es representarà al llarg dels racons més emblemàtics de l’edifici.

Museu de les il·lusions

Museu de les il·lusions

Si us agraden els jocs visuals i les il·lusions òptiques no podeu deixar de visitar el Museu de les Il·lusions. Més de 600 metres quadrats amb pintures que jugaran amb la vostra percepció i perspectiva, de les quals podreu ser partícips.

Petits i grans sereu els protagonistes de les escenes fantàstiques, d’aventura i realistes que s’hi exposen, ja que la idea principal amb la qual neix el museu és que us immortalitzeu cada vegada que us submergiu en un dels seus paisatges. Podreu gaudir d’una invasió zombi, fugir d’un tauró blanc, participar en un quadre pintat per Salvador Dalí o ser l’espectador d’un partit del Barça. Sobretot, no oblideu la càmera de fotos!


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES