COMPARTEIX

30.000 entrades per visitar la Sagrada Família en unes dates especials. El temple obrirà les portes gratuïtament, del 22 al 24 de setembre de 16h a 20h, a tots els afortunats que hagin guanyat una entrada en el sorteig que l’organització farà entre els dies 8 i 12 de setembre.

Per què aquestes portes obertes?

Històricament la Junta Constructora de la Basílica organitzava unes jornades de portes obertes de regularitat anual amb l’objectiu de recaptar diners per a l’obra i mostrar l’evolució dels treballs. Aquestes ‘Captes’ –que eren el nom que li van donar- ja no se celebren, però el seu esperit reviurà en aquests tres dies de setembre, ara amb la voluntat de "compartir amb vosaltres el seu passat, el seu present i el seu futur. Perquè la Sagrada Família ens pertany a tots", diuen des de l'organització.

Així doncs, els visitants podran veure fotografies dels inicis de les captes, a l’any 1955, i imatges de l’evolució de l’obra arquitectònica. Podran conèixer les obres de la torre de la Mare de Déu —amb 140 metres serà la segona torre més alta de la Basílica— i com s’estan construint les sis torres centrals, que es preveu que estiguin finalitzades el 2021.

Per poder accedir al temple has d’inscriure’t a la pàgina de Facebook de la Sagrada Família entre els dies 8 i 12 de setembre. Els guanyadors s’anunciaran el dia 13 de setembre per correu electrònic. 

 

 


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES