COMPARTEIX

8 DE SETEMBRE DEL 2017 per TRESC

Si ets un amant dels llibres estem segurs que els ‘gadgets literaris’ t’encanten! Hem fet una selecció dels més destacats per tal que puguis acompanyar els teus llibres amb els millors complements. Coixins per a llegir, imants de lletres, samarretes punk de Verdaguer....Llegir està de moda! 

 Coixí

Coixí

La comoditat és clau a l’hora de llegir. Tant si ets un lector clàssic enamorat del paper o t’apassionen les possibilitats del llibre en digital t’encantarà el coixí de lectura que han creat amb molt amor la gent d’A quatre mans. És el primer coixí de lectura fet de roba de cotó, de km 0 i made in Barcelona! Estem segurs que no te’n podràs separar! 

 Experiències de lectura

Experiències de lectura

Creus que llegir és una experiència plaent inigualable? Si respons que sí és molt probable que siguis un bookish. A qui no li agradaria rebre a casa un llibre sorpresa molt especial en un embolcall preciós i amb alguns detalls vinculats amb la lectura?  Fes-te bookish i prepara’t per les sorpreses i sobretot per a gaudir! 

 Imants

Imants

El telèfon de la pizzeria de referència, un souvenir de Mallorca, el menú del menjador de l’escola...La nevera està plena d’una ‘macedònia’ d’imants però si ets un lletraferit de cap a peus a la teva no hi poden faltar els imants de l’abecedari. Posa a prova la teva creativitat i juga a inventar paraules!

 Samarretes

Samarretes

‘Perquè hi haurà un dia que no podrem més i llavors ho podrem tot’. Hi ha frases i autors que no només es poden quedar al paper i reviuen en la nostra roba. Llueix literatura amb aquestes samarretes.

 Joies

Joies

L’esperit de Sant Jordi és present tot l’any entre els lectors. És el dia més especial de l’any! Per poder viure una mica la festa cada dia, què millor que unes arracades amb la forma d’una rosa? 

  Audiollibres

Audiollibres

Encara que ens agradaria, no podem passar-nos tot el dia llegint però sí que podem aprofitar al màxim les hores amb els audiollibres. Et permetrà “llegir” mentre tornes a casa de la feina,  quan prepares el sopar o per relaxar-te abans de dormir. I és la millor manera per poder gaudir del plaer de la lectura per a persones invidents o amb dificultats per a llegir. 

 Mitjons

Mitjons

Els mitjons ja no són el que eren. Hem substituït els avorrits colors negres i blancs per tot un ventall d’estampats i colors que poden animar als més pessimistes dels teus amics. Prometem que quan et calcis els mitjons el dia t’anirà sobre rodes. 


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES