COMPARTEIX

L’edició d’enguany comença amb un espectacle celebració dels 100 anys del jazz i ens proposa un recorregut per la història del gènere de la mà d’un conjunt de solistes de primera magnitud. És un espectacle que es va inaugurar al mític club Birdland de Nova York i ara comença la gira europea al Banc Sabadell Vijazz Penedès, amb un concert gratuït.

Els assistents al festival podran gaudir també del trompetista Christian Scott, un jove huracà que està revolucionant el jazz del segle XXI a través d’una proposta que fusiona jazz amb les músiques urbanes del moment; i de la inigualable veu de Dianne Reeves, guanyadora de cinc premis Grammy.

Però al Banc Sabadell Vijazz Penedès també hi ha espai perquè la gent s’aixequi de la cadira. I un d’aquests moments serà amb l’actuació de la banda original de James Brown. L’únic projecte avalat i recolzat per la família de James Brown portarà el repertori íntegre dels concerts del padrí del funk.

El Banc Sabadell Vijazz Penedès s’ha consolidat com una de les cites que els amants dels vins i caves, del jazz i del menjar no es poden perdre.


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES