fb

COMPARTEIX

El dia 27 de març és el Dia Mundial del Teatre i t'hem preparat unes quantes sorpreses perquè el celebris com l'autèntic teatrero que ets! Què has de fer per gaudir-les? Seguir el hashtag #magradaelteatre a les xarxes socials durant tot el dilluns :)

 

Durant tot l'any, des del TR3SC, et recomanem el millor teatre i t'hi portem amb avantatges perquè ser un teatrero no et costi un ull de la cara. Dilluns, Dia Mundial del Teatre, llancem la casa per la finestra! Hem organitzat més de 10 sortejos d'entrades de teatre, un cada hora, de 9h del matí a 18h de la tarda. Cada hora publicarem un nou sorteig a les xarxes socials i anunciarem els guanyadors de l'anterior

Què has de fer per participar-hi? És molt senzill!

1. Segueix els perfils del TR3SC a les xarxes socials a Facebook, Twitter  i Instagram

2. Segueix el hashtag #magradaelteatre en tot moment.

3. Respon amb enginy les preguntes que et plantejarem i segueix les condicions de participació de cada sorteig.

4. Comparteix els sortejos amb els teus amics. Tothom hi pot participar!

5. I... molta sort! :)

Les entrades que se sortejaran no són per al mateix dia 27 de març.

 

A més, no deixis de fer un cop d'ull a les més de 50 obres de teatre que t'oferim a preus especials amb motiu del Dia Mundial del Teatre. 

 

Els actes del #DMT2017 finalitzaran amb la gala dels Premis de la Crítica de les Arts Escèniques a la qual t'hi convidem si jugues una estona al #quizTR3SC que determinarà si ets mereixedor o no de l'etiqueta teatreto/a ;) 

 

Que passis un bon Dia Mundial del Teatre! Ens veiem a les platees :)

 


per TR3SC

ÚLTIMS ARTICLES