fb

INFORMACIÓ SOBRE LES DARRERES MESURES DE CONTENCIÓ DE LA COVID-19 EN L'ÀMBIT CULTURAL 

VIGÈNCIA DE LES MESURES 

 DEL 8 DE FEBRER FINS A LES 00:00 HORES DEL 21 DE FEBRER DE 2021

 

Les darreres mesures decretades pel Govern de la Generalitat i el PROCICAT envers la present situació epidemiològica de Catalunya permeten que les activitats culturals d'arts escèniques i musicals en teatres, cinemes i auditoris continuïn al 50% de l'aforament permès amb un màxim de 500 assistents per recinte i actuació. Per altra banda, les instal·lacions a l'aire lliure i els espais físics tancats que compleixen amb les condicions de ventilació i de qualitat d'aire poden obrir també amb l'aforament limitat al 50% fins a un màxim de 1.000 persones per recinte i actuació, totes assegudes, amb registre i assignació prèvia de seients. Per últim, les sales d'exposicions, les biblioteques, les galeries d'arts i els museus continuen oberts al 50% de la seva capacitat.

Més informació als següents enllaços:

https://web.gencat.cat/ca/activem/restriccions-territorials/catalunya/  

https://web.gencat.cat/ca/actualitat/detall/Noves-mesures-restrictives-per-frenar-la-pandemia 

La mobilitat queda limitada al perímetre comarcal durant tota la setmana, impedint els desplaçaments entre comarques per assistir a tota mena d'activitats culturals. Es manté el confinament nocturn de les 22:00 h fins a les 06:00 h, així com l'horari màxim de tancament dels espectacles d'arts escèniques i musicals, cinema i exposicions a les 22:00 h. El retorn al lloc de residència es considera causa de mobilitat justificada sempre que s'efectuï dintre dels límits municipals posteriorment a les 22 h (Cal mantenir les entrades fins a l'arribada a casa i recomanem dur el certificat autoresponsable de confinament nocturn, a continuació et facilitem l'enllaç; https://certificatdes.confinapp.cat/#/). 

Més informació a:

https://interior.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/proteccio_civil/consells_autoproteccio_emergencia/malalties-transmissibles-emergents-amb-potencial-alt-risc-/noves-mesures-per-contenir-els-brots-covid-19/

L'import de les entrades de tots aquells espectacles cancel·lats seran retornats. Si no poguessis assistir a algun espectacle pel qual disposaves d'entrades per motius justificats, no dubtis escriure'ns a info@tresc.cat, et donarem resposta en la menor demora possible. Per altra banda, si disposes d'entrades de Regal Club i t'és impossible gaudir d'elles per raons de mobilitat justificada, ens ho hauràs de comunicar amb un mínim de 48 h d'antelació a la realització de l'espectacle per motius logístics amb els recintes. Els Regals Club assignats i no gaudits a causa de les restriccions dels quals l'organització no hagi estat informada, es donaran per consumits. Agraïm a l'avançada la teva paciència i comprensió. 

Des del primer dia de crisi, el sector cultural ha bolcat tots els seus esforços en mantenir viva l'activitat i fer dels establiments i equipaments culturals uns espais de gaudi segur per a tota la població. Des del TRESC, volem donar suport a tots aquells recintes culturals que per les condicions actuals de treball es veuen obligats a seguir tancats i volem continuar animant-te i encoratjant-te a gaudir de la lectura, de l'espectacle, de la música, del cinema, de la dansa i del teatre, presencialment o des de casa. Perquè, tard o d’hora, la cultura -tal com la coneixem- tornarà.

Nosaltres seguim al peu del canó, oferint-te contingut cultural sense descans perquè és en moments com aquest quan la cultura, novament, ens acompanya més que mai. 

La cultura forma part de la nostra essència, no l'abandonem (#culturasegura).