3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Tallers infantils All those food market: Un viatge deliciós a Suissa

Tallers infantils All those food market: Un viatge deliciós a Suissa

  • 1 i 2 de novembre
  • Port Vell, Moll de la Fusta - Barcelona
2-5€
INVITACIÓ
PROPERAMENT
Per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
MÉS INFORMACIÓ

DESCRIPCIÓ

*A l'hora de fer la reserva és imprescindible que seleccionis les invitacions infantils i d'adult que necessites. Recorda que pots reservar fins a 2 invitacions infantils i 2 invitacions adults. Cada nen ha d'anar acompanyat d'un mínim d'un adult.

Descobreix l'apassionant món dels formatges suïssos a través d'un conte interactiu pensat per als més petits. A partir de la història del Tête de Moine AOP i de l'Emmentaler AOP, dos formatges amb segles de tradició, els infants aprendran com s'elaboren, què els fa especials i per què formen part de la cultura suïssa.

Durant l'activitat, explorarem les diferents varietats, coneixerem maneres originals i divertides de presentar-los, aprendrem a crear les famoses flors de formatge amb la Girolle i, per descomptat, les tastarem. A més, cada participant rebrà un còmic il·lustrat per pintar i endur-se'l a casa com a record d'aquesta experiència educativa, sensorial i deliciosa.

Un viatge al cor de Suïssa a través de la seva tradició formatgera¿ amb jocs, creativitat i molt de sabor!

TALLERISTA

Judith Forner és especialista en formatges artesans i apassionada de la cuina natural. Formada també en arts escèniques, combina coneixement i diversió per transmetre la tradició i el procés ancestral de l'elaboració de formatges de manera propera i memorable.

FORMATGES DE SUÏSSA

Quesos de Suiza representa molt més que un aliment: és la fusió entre tradició, natura i excel·lència artesanal.

Elaborats exclusivament amb llet fresca de vaques que s'alimenten de fenc, herba i pastures naturals, sense pinso ni additius, els formatges suïssos són 100% naturals, sense gluten i, en la majoria dels casos, també sense lactosa.

El compromís amb el benestar animal i la sostenibilitat és un segell d'identitat. Gràcies a aquestes pràctiques, es preserven els paisatges alpins, es manté la biodiversitat i s'assegura una qualitat insuperable.

A Suïssa es produeixen més de 1.000 varietats de formatge, de les quals algunes s'han convertit en autèntics icones internacionals: Appenzeller®, Emmentaler AOP, Gruyère AOP i Tête de Moine AOP. Cadascuna amb el seu caràcter, història i sabor únic.

*Entrades limitades disponibles a partir del dia 10 d'octubre a les 11:00h

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

1 i 2 de novembre

CATEGORIES

Menjar i beure    Gastronomia

ADREÇA

Passeig de Colom, 1, 08002 Barcelona,
08003 - Barcelona

Port Vell, Moll de la Fusta
Passeig de Colom, 1, 08002 Barcelona,, 08003 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX