
Tallers infantils All those food market: Un viatge deliciós a Suissa
- 1 i 2 de novembre
- Port Vell, Moll de la Fusta - Barcelona
- SOCI
- SOCI PLUS
DESCRIPCIÓ
*A l'hora de fer la reserva és imprescindible que seleccionis les invitacions infantils i d'adult que necessites. Recorda que pots reservar fins a 2 invitacions infantils i 2 invitacions adults. Cada nen ha d'anar acompanyat d'un mínim d'un adult.
Descobreix l'apassionant món dels formatges suïssos a través d'un conte interactiu pensat per als més petits. A partir de la història del Tête de Moine AOP i de l'Emmentaler AOP, dos formatges amb segles de tradició, els infants aprendran com s'elaboren, què els fa especials i per què formen part de la cultura suïssa.
Durant l'activitat, explorarem les diferents varietats, coneixerem maneres originals i divertides de presentar-los, aprendrem a crear les famoses flors de formatge amb la Girolle i, per descomptat, les tastarem. A més, cada participant rebrà un còmic il·lustrat per pintar i endur-se'l a casa com a record d'aquesta experiència educativa, sensorial i deliciosa.
Un viatge al cor de Suïssa a través de la seva tradició formatgera¿ amb jocs, creativitat i molt de sabor!
TALLERISTA
Judith Forner és especialista en formatges artesans i apassionada de la cuina natural. Formada també en arts escèniques, combina coneixement i diversió per transmetre la tradició i el procés ancestral de l'elaboració de formatges de manera propera i memorable.
FORMATGES DE SUÏSSA
Quesos de Suiza representa molt més que un aliment: és la fusió entre tradició, natura i excel·lència artesanal.
Elaborats exclusivament amb llet fresca de vaques que s'alimenten de fenc, herba i pastures naturals, sense pinso ni additius, els formatges suïssos són 100% naturals, sense gluten i, en la majoria dels casos, també sense lactosa.
El compromís amb el benestar animal i la sostenibilitat és un segell d'identitat. Gràcies a aquestes pràctiques, es preserven els paisatges alpins, es manté la biodiversitat i s'assegura una qualitat insuperable.
A Suïssa es produeixen més de 1.000 varietats de formatge, de les quals algunes s'han convertit en autèntics icones internacionals: Appenzeller®, Emmentaler AOP, Gruyère AOP i Tête de Moine AOP. Cadascuna amb el seu caràcter, història i sabor únic.
*Entrades limitades disponibles a partir del dia 10 d'octubre a les 11:00h
INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT
DATA
1 i 2 de novembre
CATEGORIES
ADREÇA
Passeig de Colom, 1, 08002 Barcelona,
08003 - Barcelona
INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT
La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.
COMPARTEIX