
Sopars per tastasr els plats mítics de Barcelona
- Consulta les sessions
- Diversos Espais - Varis
- SUBSCRIPTOR
- SOCI
- SOCI PLUS
DESCRIPCIÓ
Barcelona és una ciutat amb una gran tradició culinària. Molts restaurants s'han convertit en mítics i han donat prestigi a la ciutat, com Can Ros, Casa Leopoldo, el Turia o les ja desaparegudes guinguetes de la Barceloneta. El nou cicle de sopars al restaurant Norai del Museu Marítim té com a objectiu redescobrir la història d'aquests establiments i recuperar alguns dels plats més emblemàtics ¿molts, d'essència marinera¿ que han perdurat en la nostra memòria gustativa.
Amb el títol Els mítics de Barcelona. Sopars de peix, el cicle comença aquest maig i consta de tres sopars:
Dijous, 30 de maig: Can Ros
Dijous, 20 de juny: Casa Leopoldo
Dijous, 18 de juliol: El Turia
Els sopars, a més, aniran maridats amb vins de Família Torres triats especialment per acompanyar els plats que cuinarà l'equip del Norai, amb la col·laboració dels xefs convidats d'aquests restaurants.
Amb reserva prèvia
El cicle de sopars Els mítics de Barcelona. Sopars de peix se celebra al restaurant Norai, del Museu Marítim de Barcelona. Per participar-hi, cal reservar prèviament trucant al telèfon 666 919 998 o escrivint un correu a reserves@norai.org.
Els sopars tenen un preu de 35 € i començaran a les 20.45 h. Inclouen un aperitiu, un plat principal, postres, vi de Família Torres i cafè.
INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT
DATA
Aquesta proposta ja no està disponible
CATEGORIES
ADREÇA
Diversos Espais
00000 - Varis
INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT
La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.
COMPARTEIX