3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Sopars per tastasr els plats mítics de Barcelona

Sopars per tastasr els plats mítics de Barcelona

  • Consulta les sessions
  • Diversos Espais - Varis
35€
35€
Per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Totes les propostes

DESCRIPCIÓ

Barcelona és una ciutat amb una gran tradició culinària. Molts restaurants s'han convertit en mítics i han donat prestigi a la ciutat, com Can Ros, Casa Leopoldo, el Turia o les ja desaparegudes guinguetes de la Barceloneta. El nou cicle de sopars al restaurant Norai del Museu Marítim té com a objectiu redescobrir la història d'aquests establiments i recuperar alguns dels plats més emblemàtics ¿molts, d'essència marinera¿ que han perdurat en la nostra memòria gustativa.

Amb el títol Els mítics de Barcelona. Sopars de peix, el cicle comença aquest maig i consta de tres sopars:

Dijous, 30 de maig: Can Ros
Dijous, 20 de juny: Casa Leopoldo
Dijous, 18 de juliol: El Turia
Els sopars, a més, aniran maridats amb vins de Família Torres triats especialment per acompanyar els plats que cuinarà l'equip del Norai, amb la col·laboració dels xefs convidats d'aquests restaurants.

Amb reserva prèvia

El cicle de sopars Els mítics de Barcelona. Sopars de peix se celebra al restaurant Norai, del Museu Marítim de Barcelona. Per participar-hi, cal reservar prèviament trucant al telèfon 666 919 998 o escrivint un correu a reserves@norai.org.

Els sopars tenen un preu de 35 € i començaran a les 20.45 h. Inclouen un aperitiu, un plat principal, postres, vi de Família Torres i cafè.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Consulta les sessions

CATEGORIES

ADREÇA

Diversos Espais
00000 - Varis

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX