3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Premi TRESC 2024

Premi TRESC 2024

  • 27 de juny del 2024
  • Antiga Fàbrica Estrella Damm - Barcelona
Gratuït
GRATUÏT
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Un any més torna el Premi TRESC, el guardó que cada any ret homenatge a la persona premiada per la seva trajectòria i contribució a la construcció del nostre imaginari cultural compartit.

Enguany, dedicarem el premi a la literatura. Des del TRESC, volem reconèixer amb aquest guardó a totes aquelles persones que la fan possible; escriptors/es, editors/es, il·lustradors/es, entre altres, són professions clau per al correcte funcionament del sector editorial.

Com és costum, el Consell de Públics TRESC a preseleccionat els nominats i nominades d'aquesta tercera edició: Sílvia Soler, Xavier Bosch, Sergi Pàmies i Pilarín Bayés.

Finalment, els socis i sòcies del TRESC han estat votant qui havia de guanyar el Premi TRESC 2024 i la persona guanyadora és Pilarín Bayés!!!

Els dibuixos de Pilarín Bayés es caracteritzen per tenir un to infantívol i ingenu, però alhora estan plens de gràcia i d'ironia. Des de fa molts anys que ha estat lligada a la revista Cavall Fort i també ha il·lustrat molts llibres de caràcter didàctic o narratiu, auques, cartells, etc. Va publicar el seu primer llibre l'any 1964 i des d'aleshores que ha il·lustrat més de 1000 títols. L'any 2023 va rebre l'homenatge Junceda d'Honor  pel reconeixement a la seva prolífica carrera, per haver meravellat i acompanyat amb els seus dibuixos a diverses generacions de catalanes i catalans que no han deixat mai de seguir-la i estimar-la. També en honor al  seu mestratge i la seva gran capacitat de plasmar en il·lustracions des de les situacions més íntimes i sensibles a les escenes més complexes i espectaculars.

Us esperem a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm el pròxim 27 de juny per celebrar plegats i plegades aquesta fita tan especial i guardonar a la persona guanyadora. Ens esperen un munt de sorpreses, cerveseta ben fresca i bon rotllo, molt bon rotllo!

Ja pots reservar la teva entrada!

 

OBERTURA PORTES 18:30h
INICI ACTE 19h

 

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Llibres    Altres

ADREÇA

Carrer del Rosselló, 515
08025 - Barcelona

Antiga Fàbrica Estrella Damm
Carrer del Rosselló, 515, 08025 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX