3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Andrés Fajngold: Grosso modo · Terrats en Cultura 2024

Andrés Fajngold: Grosso modo · Terrats en Cultura 2024

  • Divendres 26 de juliol | 20:30h
  • Terrats de Barcelona - Barcelona
-20%
Per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Inicia la compra

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ:

  • Entrades prevenda amb descompte del 20% fins el 30 de maig. A partir del 30 de maig entrades amb codi descompte TRESC visible només amb inici de sessió.

 

*****

ATENCIÓ! L'adreça exacta la rebràs 48h abans de l'esdeveniment per email.

La stand-up comedy torna als Terrats de la mà d'Andrés Fajngold, un humorista singular, amb un sentit de l'humor... singular, que ens oferirà un espectacle... bé, també singular. De fet, vam demanar-li a l'Andrés que ens enviés un text de presentació del seu espectacle per als Terrats i ens va enviar aquesta peça, que reproduïm en la seva integritat:

"Andrés Fajngold és un còmic que recentment ha assolit l'estatus suficient per a demanar a un amic que li escrigui una biografia.

Andrés Fajngold és molt divertit i em pixo de riure amb ell. Sincerament, no sé com té aquestes ocurrències. Per exemple, el seu acudit del conill que entra en un restaurant amb un irlandès i al final tots dos paguen la comanda, però triguen a portar-los el datàfon, m'ha fet plorar de riure cada vegada. És brutal.

Un dia érem en un bar amb uns amics i un va dir alguna cosa com que començaria a ploure, ja que estàvem a la terrassa, i llavors va l'Andrés i li va dir que demanés un còctel d'aquells que ve amb un petit paraigua al got perquè el fes servir com a paraigua. Tots vam riure molt quan ho va dir, encara que sigui una d'aquestes coses que només són més divertides si hi ets present.

Pel que fa a la seva carrera, l'Andrés ha estat a Late Motiv, The Tonight Show amb Jay Leno i The Late Show amb David Letterman (com a públic). I fins fa poc més d'un any col·laborava amb Zona Franca, Save the Children i Metges Sense Fronteres.

A més de ser el creador de dos fills, Andrés Fajngold és un dels còmics joves de més de quaranta anys més prometedors del circuit de Barcelona i una veu a tenir molt en compte en el futur de l'audiovisual romanès, on ja ha tingut èxit quedant en novè lloc en un concurs de monòlegs. -Javi Ramos"

FITXA TÈCNICA

Intèrprets:Andrés Fajngold

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Divendres 26 de juliol, 20:30h

CATEGORIES

Arts Escèniques    Monòleg

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles


dv.
26
jul.
Andrés Fajngold: Grosso modo · Terrats en Cultura 2024
20:30 h Terrats de Barcelona
Barcelona
 Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google
Andrés Fajngold: Grosso modo · Terrats en Cultura 2024
20:30 h Terrats de Barcelona - Barcelona  Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google
El Mazine del TRESC

COMPARTEIX