3/5
Sense recomanacions Interessa a  
La Bohème

La Bohème

  • 27 d'octubre de 2024
  • L'Auditori de Cornellà - Cornellà de Llobregat
34€
32€
Per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Inicia la compra

DESCRIPCIÓ

Cent vint-i-vuit anys després de la seva estrena en el Teatre Regi de Torí (Itàlia, en 1896), La bohème de Giacomo Puccini continua sent, possiblement, l'òpera més popular entre el públic, amb més de 500 produccions cada any a tot el món.

Per què tornem una vegada i una altra a La bohème? Potser és l'atemporalitat d'aquesta òpera inesgotable, basada al seu torn en la novel·la i l'obra teatral Scènes de La Vie de Bohème,de Henri Murger, amb una música impressionant i una història molt humana que la converteix en una vivència emotiva.

Ara, tens una oportunitat excepcional per a delectar-te amb La bohème en L'Auditori de Cornellà, de la mà de la Fundació Òpera a Catalunya.

Ambientada a París en el segle XIX, La bohème explica la vida d'un grup d'amics artistes i bohemis, que han de fer de tot per a tirar endavant. L'amor apareix i passa a ser el centre de tot, amb la parella formada per Rodolfo, poeta, i Mimì, costurera. Amor a primera vista, ple de tendresa, que els protagonistes no saben molt bé com gestionar quan una terrible malaltia irromp en la relació.

Amb La bohème, Puccini captura la bellesa i la tristesa de l'amor jove i, a través d'una melodia romàntica i emocional amb moments tan commovedors com l'ària ¿Che gelida manina", explora els temes de la pobresa i la mort, però també de la solidaritat.

FITXA TÈCNICA

Durada2h i 50'

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

27 d'octubre de 2024

CATEGORIES

ADREÇA

C. Albert Einstein, 51
08940 - Cornellà de Llobregat

L'Auditori de Cornellà
C. Albert Einstein, 51, 08940 Cornellà de Llobregat

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX