3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Billy's joy · Grec Festival de Barcelona 2024

Billy's joy · Grec Festival de Barcelona 2024

  • Dissabte 29 de juny | 20:30h
  • Teatre Lliure de Montjuïc - Barcelona
24€
-20%
Per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Inicia la compra

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ:

  • Entrades a 8€ exhaurides!
  • Entrades amb un 20% de descompte per la comunitat TRESC.

 

*****

Alguna cosa fa pudor de podrit al País de les Fades... El mateix autor que va fer una repassada a la cara violenta de Shakespeare es mira ara les comèdies de l'autor. I en crea una del segle XXI ambientada en un lloc on res no és el que sembla.

Quan li van demanar a Victor Afung Lauwers que, després de Billy's Violence, continués explorant l'univers teatral de Shakespeare passejant-se entre les seves comèdies, l'autor es va plantejar alliberar el personatge de Romeu del seu destí tràgic. Si, en alguns moments de la història, com durant el segle XVIII, un públic massa sensible a la violència i la tragèdia havia fet canviar els finals de les obres shakespearianes per fer feliços els protagonistes... què no podrà fer Lauwers avui? Amb uns Oberon i Sycorax que imaginen ser pares de Romeu i amb una Julieta expulsada de la narració, l'obra transporta els espectadors i espectadores des de l'espiritualitat suposada del País de les Fades en què s'ambienta la història fins a les polèmiques més comuns dels nostres dies: la cancel·lació cultural, el racisme estructural, la guerra, el canvi climàtic... En aquesta obra poblada per fades, reis i reines, óssos, els set nans i Blancaneu, la ficció passa a primer pla i, com passa a El somni d'una nit d'estiu, no se sap del cert què és real i què no ho és. Són els protagonistes figures tràgiques interpretant una comèdia, o uns éssers còmics immersos en la tragèdia? I tot passa en un text profundament lligat al nostre temps que parodia o reflecteix personatges shakespearians que, aquí, s'adrecen directament al públic més jove, al de les generacions Z o Millennial, que busquen el seu espai en un món de boomers. En aquest espectacle hi participen els intèrprets de Barcelona Nao Albet, Gonzalo Cunill i Juan Navarro.

Una producció de la Needcompany.

Coproducció: ImPulsTanz (Viena), Perpodium (Anvers), Le Quartz (Brest), The Shakespeare Festival (Gdansk), Teatro Central (Sevilla), Teatro Español y Naves del Español en Matadero (Madrid), CC Brugge (Bruges).

Amb el suport del Govern flamenc i del Tax Shelter del Govern federal belga, mitjançant Cronos Invest.

Aquest muntatge es representa juntament amb Billy's Violence el diumenge 30 de juny.

FITXA TÈCNICA

AutoriaVictor Afung Lauwers
Durada90 minuts
IdiomaAnglès, castellà i neerlandès amb sobretitulació en català
Intèrprets:Jan Lauwers Grace Ellen Barkey Emily Hehl Nao Albet Gonzalo Cunill Romy Louise Lauwers Juan Navarro Maarten Seghers Meron Verbelen Martha Gardner Elke Janssens

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Dissabte 29 de juny, 20:30h

IDIOMA

Anglès, castellà i neerlandès amb sobretitulació en català

CATEGORIES

Arts Escèniques    Teatre

ADREÇA

Pl. Margarida Xirgu, s/n
08001 - Barcelona

Teatre Lliure de Montjuïc
Pl. Margarida Xirgu, s/n, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Horari: A les 20:30

Horari Taquilles:
feiners de 18h a 21h. Dissabtes, diumenges i festius de 16h a 18h

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX